Atletico Madrid Vapor Match voetbalshirt 2020-2021

Koop hier nieuwe Atletico Madrid Vapor Match voetbalshirt voor 2020-2021 van Nike. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Atletico gedragen wordt en is uitgerust met het Vapor MATCH systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien valt dit authentic shirt van Atletico Madrid strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit shirt wordt door Atletico Madrid gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. 

Het Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021 heeft een flitsend design. Het tenue bevat uiteraard weer de verticale rode en witte banen. Deze banen hebben dit jaar ook een special effect. Het lijkt er namelijk op alsof deze met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Dit flitsende design is een verwijzing naar de belangrijkste waarden van de club, waarin hard werken en talent hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het thuistenue dit seizoen uitgerust met een klassieke polokraag in het blauw. De zijkanten van het tenue bevatten ook een brede, blauwe taping. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het Atletico Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!