Atletico Madrid Dri Fit ADV Match voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de Match versie van het Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 van Nike. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Atletico gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Bovendien valt dit authentic shirt van Atletico Madrid strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchtape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen. Dit shirt wordt door Atletico Madrid gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. 

Het Nike Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de naam van de club: Club Atlético de Madrid. In 1947 veranderde men de clubnaam van Club Atlético-Aviación naar Club Atlético de Madrid. Evenals het tenue van 1947 bevat het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022 een brede witte verticale baan in het midden en wordt deze geflankeerd door twee bredere rode banen. Over het midden loopt een horizontale baan in het rood. In combinatie met de ronde hals vormen de banen de letter A, verwijzend naar de naam van de club. Het tenue bevat bovendien een splash print, welke een ode is aan de indrukwekkende prijzenkast van Atletico Madrid de afgelopen 75 jaar.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Hyundai. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het Atletico Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!