Atletico Madrid voetbalshirt kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid shirt voor kinderen of KIDS van Nike. Dit shirt is beschikbaar in maat 122, 128, 140, 152, 158, 164 en 176. Hier kan je zowel het nieuwste thuisshirt als uitshirt voor kinderen kopen. Het shirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

In deze shirts speelt Atletico Madrid de wedstrijden in de Spaanse competitie, de Spaanse beker en in Europa gedurende 2018-2019.De afbeelding van dit shirt betreft het nieuwste thuisshirt van de club. Dit shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte banen en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht wordt. De banen zijn dit jaar bovendien uitgerust met flitsende banen. Op het midden van het shirt zijn deze banen rood/wit en aan de onderkant blauw. De mouwen zijn geheel rood en zijn uitgerust met flitsende strepen. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping. Deze strip komt ook terug op de achterkant van het shirt en hierin is de Spaanse vlag verwerkt. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor PLUS500+ versiert het midden van het shirt.  Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de button om dit shirt voor kinderen te kopen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!