Atletico Madrid tenue voor peuters en kleuters

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid thuistenue en shirt voor kleuters en peuters. Hier koop je het Atletico Madrid tenuetje in de maten 104, 110, 116, 122 en 128. Dit tenuetje koop je dus voor kinderen van 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10 jaar. Via deze pagina kan je zowel het nieuwe uittenue als thuistenue voor peuters of little boys kopen. De foto van dit tenue betreft een foto van het thuistenue. Dit tenue bestaat uit een shirt, een broekje en sokken.

Het Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021 heeft een flitsende design. Het tenue bevat uiteraard weer de verticale rode en witte banen. Deze banen hebben dit jaar ook een special effect. Het lijkt er namelijk op alsof deze met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Dit flitsende design is een verwijzing naar de belangrijkste waarden van de club, waarin hard werken en talent hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het thuistenue dit seizoen uitgerust met een klassieke polokraag in het blauw. De zijkanten van het tenue bevatten ook een brede, blauwe taping. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. HYUNDAI staat als sponsor op de linkermouw. Het broekje is blauw en de kousen zijn dit seizoen rood. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit tenuetje voor peuters te kopen in de maten 104, 110, 116, 122 en 128. In deze online winkels kan je het tenue van Atletico ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!