Atletico Madrid dames voetbalshirt 2021-2022

Bestel hier het Atletico Madrid dames voetbalshirt 2021-2022! Dit tenue draagt het vrouwenelftal van Atletico Madrid tijdens de wedstrijden in de De Primera División Femenina en de Champions League gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je dan ook alleen in speciale vrouwen maten bestellen: XS, S, M, L en XL. Het tenue heeft vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt dat door de mannen van Atletico Madrid gedragen wordt. 

Het Nike Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de naam van de club: Club Atlético de Madrid. In 1947 veranderde men de clubnaam van Club Atlético-Aviación naar Club Atlético de Madrid. Evenals het tenue van 1947 bevat het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022 een brede witte verticale baan in het midden en wordt deze geflankeerd door twee bredere rode banen. Over het midden loopt een horizontale baan in het rood. In combinatie met de ronde hals vormen de banen de letter A, verwijzend naar de naam van de club. Het tenue bevat bovendien een splash print, welke een ode is aan de indrukwekkende prijzenkast van Atletico Madrid de afgelopen 75 jaar.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor HERBALIFE versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Hyundai. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de vrouwen van Atletico Madrid in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het Atletico Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!