Atletico Madrid dames voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier het Atletico Madrid dames voetbalshirt 2020-2021! Dit tenue draagt het vrouwenelftal van Atletico Madrid tijdens de wedstrijden in de De Primera División Femenina en de Champions League gedurende 2020-2021. Dit tenue kun je dan ook alleen in speciale vrouwen maten bestellen: XS, S, M, L en XL. Het tenue heeft vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt dat door de mannen van Atletico Madrid gedragen wordt. 

Het Atletico Madrid dames voetbalshirt heeft een flitsend design. Het tenue bevat uiteraard weer de verticale rode en witte banen. Deze banen hebben dit jaar ook een special effect. Het lijkt er namelijk op alsof deze met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. Dit flitsende design is een verwijzing naar de belangrijkste waarden van de club, waarin hard werken en talent hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het thuistenue dit seizoen uitgerust met een klassieke polokraag in het blauw. De zijkanten van het tenue bevatten ook een brede, blauwe taping. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de Spaanse vlag verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de vrouwen van Atletico Madrid in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het Atletico Madrid voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!