Nederlands Elftal voetbalbroekje thuistenue 2020-2021

Bestel hier direct het officiële voetbalbroekje van het  Nederlands Elftal thuisshirt voor 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit tenue speelt Oranje de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit tenue worden ook de UEFA Nations Cup wedstrijden gespeeld. Dit Nederlands Elftal voetbalbroekje is vanaf nu beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal broekje is dit jaar geheel oranje en bevat een all-over print van ruiten over het broekje. Deze ruiten lopen als het ware door van het tenue. De zijkanten van het Nederlands Elftal broekje bevatten een zwarte taping, waarin de letters van de KNVB verwerkt zijn. Op de broekjes prijken ook de KNVB badge en het Nike logo. De bovenkant van het Nederlands Elftal short is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm van het Nederland broekje zelf aan kunt passen. Het Nederlands Elftal broekje heeft een slim-fit pasvorm voor een slank gevoel.  Dit voetbalbroekje bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fi technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en voor verkoeling.  

Klik direct op de buttons om dit Nederlands Elftal voetbalbroekje te bestellen. Dit broekje is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen.