SKU: DN0693-455

Bestel hier direct het Nike Nederlands Elftal uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit uitshirt speelt Nederland de WK 2022 uitwedstrijden en de uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Nederlands Elftal uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het uitshirt van 1998 en 2000 en heeft een koninklijke kleur blauw. In deze tenues speelde Nederland het WK van 1998 en het EK van 2000. Het Nederlands Elftal uitshirt is volledig blauw en heeft het nieuwe Nike template. Het uitshirt van Nederland bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Het vlak onder de hals is zwart en hetzelfde geldt voor het vlak op de zijkanten van het tenue en de band aan de onderkant van de mouwen. Dit gedeelte bevat ook een fel oranje lijn. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het oranje en de linkerborst bevat de badge van de KNVB. Het logo heeft de vorm van een schild en is zwart met een oranje leeuw. De binnenkant van de hals is uitgerust met een halve cirkel met daarin de naam van het land. De achterkant van het voetbalshirt bevat aan de bovenkant ook een zwarte rondend vlak. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nederlands Elftal uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Nederlands Elftal bedrukking gebruikt. 

Koop deze producten