Nederlands Elftal voetbalshirt en tenue

Check hier het nieuwste Nederlands Elftal voetbalshirt, thuisshirt en uitshirt van 2018-2019. In deze voetbalshirts speelt Nederland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende deze periode. Nike is sinds 1996 kledingsponsor. ''Oranje", won slechts eenmaal een eindronde. Het EK van 1988 werd gewonnen. In 1974, 1978 en 2010 verloor ''het Nederlands elftal'' de finale van het WK. Het oranje van het thuisshirt van het Nederlands elftal werd pas in 1934 geïntroduceerd. Hiervoor werkte het Nederlands elftal de wedstrijden af in een wit shirt met een rood-wit-blauwe baan. In 1905 werd laatstgenoemde shirt voor het eerst in gebruik genomen. Door de jaren heen heeft het oranje tenue weinig ontwikkelingen ondergaan. Het oranje van het shirt varieerde wel vaak van donker oranje naar licht oranje en andersom. De broek is in het verleden wit, zwart en ook oranje geweest. Ook nu is de broek oranje. De kousen zijn zelfs ook nog blauw geweest in het verleden. Nu zijn deze oranje, waardoor het volledige Nederlands elftal tenue oranje is. Het Nederlands Elftal thuisshirt van 2018-2019 is ook geheel oranje met een blauwe strip aan de zijkanten en een v-hals. Bovendien bevat het shirt verschillende iconische accenten. Op de mouwen staat ''Oranje'' en ''Leeuwen''. De achterkant bevat de naam van het land en de binnenkant van het shirt bevat een authentiek KNVB logo. Deze details komen ook terug op het uitshirt van Nederland. Het Nederlands Elftal uitshirt voor 2019-2020 is blauw.  Check hieronder de nieuwste voetbalshirts, retro shirts, trainingsshirts en t-shirts van Holland. Klik op één van de voetbalshirts om deze te kopen of check het laatste nieuws over het shirt. 

In onze Nederlands elftal fanshop vind je ook vele andere producten. Één van de meest populaire producten van Nederland is het Nederlands Elftal trainingspak. Dit pak wordt door Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands deze periode. Het Nederland trainingspak is tegenwoordig niet alleen perfect om in te trainen, maar ook om casual te dragen. De reden hiervan is dat het trainingspak van Oranje er tegenwoordig ook fashionable uit ziet. Het trainingspak van het keurkorps van Ronald Koeman is er ook in een versie in kindermaten. Het Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 & kun je dus bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. 

Tegenwoordig bestel je het Nederlands Elftal trainingspak niet meer als geheel trainingspak, maar kun je een Nederlands Elftal trainingsbroek en Nederlands Elftal trainingstrui los van elkaar bestellen. Ook in deze trainingskleding werkt Oranje de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de interlands in deze periode. Het trainingsshirt wordt door Oranje gedragen tijdens de trainingen. Tijdens de warming-up draagt Nederland een speciaal Nederlands Elftal warming-up shirt. 

 

 

Historie