SKU: DM9583-456SUIT

Bestel hier direct het blauwe Nederlands Elftal trainingspak 2022-2023 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingspak wordt door de spelers van Nederland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en andere interlands in de periode 2022-2023. 

De Nederlands Elftal trainingstrui 2022-2023 is dit jaar geheel blauw en bevat opnieuw een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten een all-over print van geometrische vormen en lijnen. Onder de hals bevindt zich een blauw vlak met een ronding. Dit design komt ook weer terug op de achterzijde van de training sweater. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Hierdoor hebben de spelers voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de Nederlands Elftal training sweater strak om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De linkerborst bevat een KNVB badge en de rechterborst de swoosh van Nike. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. 

De Nike Nederlands Elftal trainingsbroek 2022-2023 is volledig blauw en bevat een all-over print van geometrische vormen en golven aan de onderkant. Deze broek is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een toelopende fit. Deze valt namelijk vooral strak om de kuiten en enkels. Op de broek prijken ook de logo's van de KNVB en Nike. De bovenkant bevat ook weer een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder bevat de nieuwste Nederlands Elftal trainingsbroek aan de zijkanten twee zakken met een rits. Dit trainingspak  bestaat voor 91% uit polyester en 9% elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het Nederland trainingspak 2022-2023 te bestellen voor kinderen.

Koop deze producten