Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen 2020-2021

Bestel hier direct het zwarte Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak van Nike voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit pak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak wordt door de spelers van Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefeninterlands in de periode 2020-2021. Dit pak wordt dus gedragen in de voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijden en de UEFA Nations Cup wedstrijden.

Dit pak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek. De Nederlands Elftal training top is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. De mouwen zijn uitgerust met een diagonale band en hierin zijn de letters van de KNVB verwerkt. De swoosh van Nike staat dit jaar niet op de rechterborst, maar in het blauw op beide mouwen. De linkerborst van het trainingsjack is voorzien van een zwarte badge met daarin een blauwe Nederlands Elftal leeuw. De trainingstrui bevat verder over de mouwen een design van golven en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, waardoor de trainingstrui strak om het lichaam valt. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze mouwen zorgen er niet alleen voor dat je je vrij kunt bewegen in dit pak. Het zorgt ook voor de heerlijke fit. De achterkant van de Nederland training sweater is iets langer en dit biedt de optimale bescherming. 

De trainingsbroek van het Nederlands Elftal trainingspak is geheel zwart. Deze broek is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek heeft een toelopende fit. Deze valt namelijk vooral strak om de kuiten en enkels. Op de broek prijken ook de logo's van de KNVB en Nike in het blauw. Op deze trainingsbroek heeft Nike ook weer diagonale banen verwerkt met daarin de initialen van de voetbalbond. De bovenkant bevat ook weer een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Zoals alle Nike trainingskleding is ook dit pak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het pak te bestellen!