SKU: DN0694-845

Bestel hier direct het Nike Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het Nederlands Elftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 tijdens de periode 2022-2023. Dit Nederlands Elftal voetbalshirt is vanaf nu beschikbaar in de volgende maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar twee verschillende tinten oranje en bevat een all-over print, geïnspireerd door de manen van de leeuw uit het KNVB logo. Daarnaast is het tenue een eerbetoon aan het Totaalvoetbal van de jaren '70, waarmee Nederland op de kaart gezet. De print op het Nederlands Elftal tenue staat ook symbool voor de creativiteit, de souplesse en de grensverleggende mentaliteit van de Nederlanders. Het Nederlands Elftal voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het KNVB logo. Dit logo heeft de vorm van een schild en is zwart met een oranje leeuw. De badge bevat ook een oranje omlijning. Op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich aan de bovenkant ook een zwart vlak met een ronding. De binnenkant van de hals bevat een halve cirkel met daarin de naam van het land: NEDERLAND. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nederlands Elftal WK 2022 thuisshirt te bestellen. In deze winkels kun je het Nederlands Elftal tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten