SKU: CD0712-819

Bestel hier direct het Nederlands Elftal thuisshirt voor 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt Oranje de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit shirt worden ook de UEFA Nations Cup wedstrijden gespeeld. Dit Nederlands Elftal voetbalshirt is vanaf nu beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Nederlands Elftal tenue is zoals altijd oranje en bevat dit jaar een all-over graphic print van de kop van een leeuw, afkomstig uit het KNVB logo. Het concept van de all-over print is natuurlijk gebaseerd op het succesvolle voetbalshirt van 1988. Ook toen had het Nederlands Elftal tenue een all-over print en won het het EK. Het nieuwe tenue van Oranje is verder uitgerust met zwarte details. De v-hals van het tenue is zwart en ook de zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band. Deze band heeft de vorm van een bliksemschicht en in de band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een 3D afbeelding van een tulp, de nationale bloem van Nederland. Onder de bloem staan ook weer de letters van de KNVB. De rechter borst bevat een oranje badge met daarin de zwarte leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is zwart. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!

Koop deze producten