1 september 2020

Nederlands Elftal voetbalshirt 2020-2021

Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt is dan eindelijk gelanceerd door de KNVB en Nike. De planning was om de nieuwe tenues al in maart te presenteren. Omdat er toen niet gevoetbald werd en het EK met een jaar uitgesteld werd door het coronavirus, is vandaag pas het moment daar. Het nieuwe tenue wordt voor het eerst gedragen in de Nations League wedstrijd tegen Italië, maar ook in alle andere Nations League wedstrijden in de periode 2020-2021, alsook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en de Euro 2020 (in 2021) thuiswedstrijden.  

Wil je direct in het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt schitteren? Bestel het vanaf nu exclusief in de deze Nederlands Elftal fanshop (inclusief korting) of de Nike SHOP (inclusief officiële bedrukking)

Nederlands Elftal thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt staat geheel in het teken van de Hollandse leeuw, het symbool van kracht in de Nederlandse cultuur en in 2020! De leeuw brult uit het hart van de nieuwe Nederlands Elftal collectie van Nike!  Daar is niks van gelogen.  Het nieuwe Nederlands Elftal Euro 2020 thuisshirt is uiteraard weer geheel oranje en bevat dit jaar een all-over graphic print over de body en mouwen van het tenue. De print is verwerkt in de knit structuur van het tenue en bestaat uit een design van ruiten, welke tezamen de kop van de Hollandse leeuw uit het KNVB logo vormen. 

Het tenue heeft verder ook kenmerken van het nieuwe template van Nike. De zijkanten van het tenue zijn namelijk uitgerust met een zigzag band in het zwart. In deze baan zogenaamde bliksemschicht band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een 3D afbeelding van een kroon als verwijzing naar het Nederlandse Koningshuis. Hieronder staan weer de letters van de voetbalbond. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1996 kledingsponsor van alle vertegenwoordigende elftallen van Oranje en blijft dit tot in ieder geval nog tot 2026. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Koninklijke Nederlandse voetbalbond. Deze badge is oranje met een zwarte leeuw. Verder wordt het tenue afgemaakt door een strakke v-hals. 

Het nieuwe Nederlands Elftal thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een diagonale band in het oranje. Ook zijn de logo's van de KNVB en Nike weer vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes van Oranje. De kousen van het nieuwe Nederlands Elftal thuistenue 2020-2021 zijn oranje met zwarte accenten. De authentic tenues zijn ook dit jaar weer voorzien van de VaporKnit technologie en de replica tenues met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer, verkoeling en ventilatie. Het Vaporknit systeem is net wat geavanceerder. Deze voetbalshirts zijn lichter en vallen bovendien wat getailleerder.  

We hebben ook nog een aantal reacties. Scott Munson, VP Nike Football, legt de gedachte achter het nieuwe Oranje tenue uit: ''De nieuwe Oranje collectie moest in het teken staan van nationale trots. Het verwerken van de leeuw in de structuur van het voetbalshirt is een nieuwe ontwikkeling in het voetbal waar we trots op zijn.'' Ook Virgil van Dijk reageert: ''Dit is een speciaal voetbalshirt. Ik heb nog nooit zo'n mooi tenue gezien en ik hou van de boodschap die het voetbalshirt uitdraagt. We hebben de leeuwenmentaliteit om succesvol te zijn en we gaan zeker laten zien hoe trots en sterk we zijn.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nederlands Elftal tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als van de Beek, Wijnaldum, Blind, Bergwijn, Promes en alle andere sterspelers of check ook het zwarte Nederlands Elftal uitshirt.

Nederlands Elftal voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn weer € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van Oranje ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook andere producten van Oranje in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt direct in deze Nederlands Elftal fanshop (inclusief korting) 

of de NIKE SHOP (inclusief officiële bedrukking) 

of deze winkel

of deze winkel! 

Nederlands Elftal thuisshirt 2021-2022

nederlands elftal thuisshirt 2020-2021

Nederlands Elftal thuisshirt 2020-2021