SKU: CD0711-010

Bestel hier direct het Nederlands Elftal uitshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit uitshirt speelt Oranje de Euro 2020 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 buiten Nederland. Dit uitshirt wordt dus ook gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Nations League. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Nederlands Elftal uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de polo kraag. Dit betreft een zogenaamde twin tipped polokraag. De kraag is namelijk uitgerust met twee subtiele, dunne, oranje lijnen. De knopen van het Oranje tenue bevatten ook nog een detail. In deze knoopjes is namelijk de tekst: ''KNVB Nederland'' verwerkt. De oranje accenten komen ook terug in de swoosh van Nike op de rechterborst en in het KNVB logo op de andere borst. De linkerborst is namelijk voorzien van een zwarte KNVB badge met een oranje leeuw. Een ander kenmerk van het nieuwste Nederlands Elftal uitshirt is de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. In deze band in de vorm van een bliksemschicht zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Verder bevat het Nederland uitshirt aan de binnenkant van de hals een afbeelding van een Hollandse kroon met de letters van de KNVB. Dit is een verwijzing naar het Koningshuis van Nederland.  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze webswinkels kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!

Koop deze producten