Nederlands Elftal uitshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier direct het Nederlands Elftal uitshirt voor 2020-2021 voor kinderen. Dit shirt kun je in verschillende kindermaten bestellen. Het shirt is beschikbaar voor verschillende leeftijden. Het tenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. In dit uitshirt speelt Oranje de Euro 2020 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 buiten Nederland. Dit uitshirt wordt dus ook gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Nations League.

Het Nederlands Elftal uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de polo kraag. Dit betreft een zogenaamde twin tipped polokraag. De kraag is namelijk uitgerust met twee subtiele, dunne, oranje lijnen. De oranje accenten komen ook terug in de swoosh van Nike op de rechterborst en in het KNVB logo op de andere borst. De linkerborst is namelijk voorzien van een zwarte KNVB badge met een oranje leeuw. Een ander kenmerk van het nieuwste Nederlands Elftal uitshirt is de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. In deze band in de vorm van een bliksemschicht zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Verder bevat het Nederland uitshirt aan de binnenkant van de hals een afbeelding van een Hollandse kroon met de letters van de KNVB. Dit is een verwijzing naar het Hollandse koningshuis.

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze webwinkels kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!