Nederlands Elftal uitshirt voor kinderen 2018-2019

Bestel hier direct het Nederlands Elftal uitshirt voor 2018-2019 voor kinderen. Dit shirt kun je in verschillende kindermaten bestellen. Het shirt is beschikbaar voor verschillende leeftijden. Het tenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. In dit shirt speelt Oranje de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019 buiten eigen land. In dit shirt worden ook de UEFA Nations Cup uitwedstrijden gespeeld gedurende 2018-2019.

Het uitshirt van Oranje is dit jaar geheel licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten en diagonale banen over het shirt. Deze print is geïnspireerd door de print op de voetbalshirts van 1988, het jaar waarin het Nederlands Elftal het EK won. De mouwen van het shirt bevatten bovendien flitsende strepen. Deze flitsende strepen zijn onderdeel van het Nike Aeroswift template. Verder is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Ook dit is onderdeel van het nieuwe template van Nike. De rechter borst bevat een licht blauwe badge met daarin een navy blauwe leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is navy blauw. Verder bevat het nieuwe tenue van Nederland nog een aantal andere details. Zo is de binnenkant van de hals uitgerust met een donker blauwe strip en prijkt hier een oranje kroon. Deze kroon verwijst naar de rijke traditie van het koningshuis. De achterkant van het tenue bevat ook deze zwarte taping en hierin is de Hollandse leeuw verwerkt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue voor kinderen te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!