Nederlands Elftal Vapor Match voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier het authentic Nederlands Elftal Vaporknit Euro 2020 voetbalshirt voor volwassenen. Dit shirt kan je alleen voor volwassenen bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van het elftal gedragen wordt en is uitgerust met het Vaporknit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Alles van dit shirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike VaporKnit technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen. Het Nederlands Elftal shirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Nederland voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen.

Het Nederlands Elftal tenue is zoals altijd oranje en bevat dit jaar een all-over graphic print van de kop van een leeuw, afkomstig uit het KNVB logo. Het concept van de all-over print is natuurlijk gebaseerd op het succesvolle voetbalshirt van 1988. Ook toen had het Nederlands Elftal tenue een all-over print en won het het EK. Het nieuwe tenue van Oranje is verder uitgerust met zwarte details. De v-hals van het tenue is zwart en ook de zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band. Deze band heeft de vorm van een bliksemschicht en in de band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een 3D afbeelding van een tulp, de nationale bloem van Nederland. Onder de bloem staan ook weer de letters van de KNVB. De rechter borst bevat een oranje badge met daarin de zwarte leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is zwart. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!