Nederlands Elftal voetbalshirt voor kinderen 2018-2019

Bestel hier direct het Nederlands Elftal thuisshirt voor 2018-2019 voor kinderen. Dit tenue is beschikbaar in verschillende kindermaten. Het shirt kan je namelijk kopen in de volgende KIDS SIZES: 128, 140, 152, 164 en 176. Bovendien is het tenue voor kinderen ook voor baby's en peuters beschikbaar. In deze maten kan je het gehele tenue bestellen. Dit gaat om de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116 en 122. Het Oranje tenue is dus voor kinderen van 0 tot 15 jaar beschikbaar. In dit shirt speelt Oranje de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. In dit shirt worden ook de UEFA Nations Cup wedstrijden gespeeld gedurende 2018-2019.

Het Nederlands Elftal thuisshirt is dit jaar zoals altijd geheel oranje en wordt gekenmerkt door het flitsende design van strepen over de mouwen en schouders. Deze flitsende strepen zijn onderdeel van het Nike Aeroswift template. Verder is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Ook dit is onderdeel van het nieuwe template van Nike. De rechter borst bevat een oranje badge met daarin de zwarte leeuw van de KNVB. De andere borst is uitgerust met de swoosh van Nike. Ook deze is zwart. Verder bevat het nieuwe tenue van Nederland nog een aantal andere details. Zo is de binnenkant van de hals uitgerust met een zwarte strip en prijkt hier een kroon. Deze kroon verwijst naar de rijke traditie van het koningshuis. De achterkant van het tenue bevat ook deze zwarte taping en hierin is de Hollandse leeuw verwerkt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit Nederlands Elftal tenue voor kinderen te bestellen. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. Directe levering gegarandeerd!