21 maart 2018

Zweden uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uittenue van het Zweedse voetbalelftal is vandaag door adidas gelanceerd onder de campagnenaam: ''HERE TO CREATE.'' Het nieuwe shirt van de equipe van bondscoach Janne Andersson speelt op het WK in Rusland in dit uittenue. Tijdens het WK neemt Zweden het in ieder geval op tegen Mexico, Duitsland en Zuid Korea. In dit voetbalshirt speelt het Zweedse elftal bovendien de EK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende 2018-2019, inclusief de wedstrijden in de UEFA Nations League. Hieronder gaan we in op alle details van het nieuwe Zweden shirt!

Wil je direct het nieuwe WK shirt van Zweden bestellen? Dat kan exclusief in DEZE SHOP! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of in deze  winkel

Blauw Zweden uit shirt en tenue 2018-2019

Het Zweden uitshirt voor 2018-2019 is geheel in stijl van de kleuren van de Zweedse vlag. Het shirt is namelijk geheel blauw met gele details. Deze gele details zijn dit seizoen te vinden in een subtiele lijn in de crew neck en in de drie adidas strepen, welke dit jaar alleen over de schouders van het shirt lopen. Ook het adidas performance logo op de rechter borst van het tenue is dit seizoen geel. Adidas verzorgt al sinds 2013 de tenues van het nationale elftal en heeft met de Zweedse bond een langdurig contract. Het nieuwe tenue van het Zweedse voetbalelftal bevat dit seizoen ook weer een opvallend patroon. Dit patroon is geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Het shirt bevat namelijk dunne, horizontale strepen in twee tinten blauw. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over. Dit maakt het tenue niet alleen flitsend, het moet ook chaos creeëen voor de tegenstanders van het Zweedse team. Het shirt is natuurlijk ook uitgerust met verschillende details, die verwijzen naar de nationale trots. De linker borst bevat een geborduurd embleem van de Zweedse voetbalbond, de SvFF (Svenska Fotbollförbundet). Op de achterkant van het tenue prijkt net onder de hals de naam van het land: SVERIGE. Ook op de achterkant is het Condivo patroon aanwezig.

Het nieuwe Zweden uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje is aan de zijkanten uitgerust met blauwe adidas strepen Op de prijken ook de logo's van adidas en de voetbalbond. De kousen van het Zweden WK tenue zijn blauw met gele accenten. Ook deze tenues zijn uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Vanaf nu wordt het shirt gedragen door sterspelers als Toivonen, Guidetti, Forsberg, Lindelöf, Larsson, Berg, Lustig en andere sterren. Dit shirt wordt de komende twee jaar gedragen. Pas in 2020 wordt er pas weer een nieuw uittenue bekend gemaakt. Eerder werd al het nieuwe WK 2018 thuisshirt van Zweden bekend gemaakt.

Zweden voetbalshirt bestellen

Het Zweden WK 2018 uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. De broekjes zijn € 35,- en de kousen € 18,-. In deze webshops kan je het shirt van Zweden laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele printing gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van het Zweedse elftal bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct geleverd!

Koop het nieuwste Zweden shirt of tenue altijd DEZE SHOP! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of in deze officiële adidas winkel