Zweden trainingspak 2018-2019 gelanceerd

Adidas heeft een nieuw concept ontwikkeld voor het nieuwe trainingspak van Zweden, een sweater met v-hals. Deze indigoblauwe sweater met gele details en een broek met dezelfde kleurencombinatie wordt gedragen door de sterren van het Zweedse nationale elftal tijdens de periode 2018-2019. De bijnaam van het elftal ‘Blågult’ staat voor de kleuren die in de Zweedse vlag voorkomen, blauw en geel. Zlatan Ibrahimovic is een van de bekendste Zweden in de wereld en heeft jarenlang voor het nationale elftal van Zweden gespeeld. Wanneer Zweden zich plaatst voor het WK van 2018, dan traint het in dit pak in de voorbereiding op de WK wedstrijden. Bovendien wordt het pak gedragen tijdens de voorbereiding op de EK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder de details.

Trainingspak Zweden 2018-2019

Zweden begon de kwalificatiereeks voor het WK 2018 in Rusland onder de nieuwe bondscoach Janne Andersson. De eerste wedstrijd tegen Nederland eindigde in een gelijkspel en de tweede wedstrijd werd met 2-1 verloren van Frankrijk. Later kwamen de Zweden op een gelijk punten aantal met Frankrijk na een 2-1 zege tegen de Fransen. De koppositie werd verspeeld door een 3-2 verliespartij tegen Bulgarije, maar ze stonden met nog twee wedstrijden te spelen op één punt achterstand op Frankrijk en drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo op Nederland. Na de 8-0 zege op Luxemburg had Zweden dit goede doelsaldo vergroot en maakte ze het voor Nederland onmogelijk om zich nog te kunnen kwalificeren. Zweden mochten met 6-0 verliezen van Nederland, maar wisten de nederlaag tot 2-0 te beperken. De 1-0 overwinning op Italië was de doorslag en zorgde ervoor dat ze zich voor het WK 2018 in Rusland plaatsten. Zonder de legendarische Zlatan Ibrahimovic…

Zweden duwt met hun tactische spel de tegenstander in de verdediging en speelt andere landen op deze manier stuk. Dit trainingspak is geïnspireerd op het Zweedse korte mouwen trainingstenue. De spelers van het nationale team van Zweden zullen het niet koud krijgen in dit nieuwe blauwe trainingspak van adidas. De trainingssweater heeft een halflange rits, een opstaande kraag met geribbelde voering en voorzakken met rits. De drie adidas strepen lopen over de mouwen in de kleur geel. Het adidas logo op de rechterborst is in het geel, net als de badge van de Svenska Fotbollförbundet (SvFF). De sweater bevat raglanmouwen met geribbelde inzetstukken en geribbelde boorden met duimgaten, wat zorgt voor extra bedekking. De duimgaten zorgen bovendien voor een strakke fit en natuurlijk ook de pasvorm van een handschoen. De trainingsweater valt slim fit, wat betekent dat het strak rond je lijf en armen valt.

De trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de sweater en bevat ook dezelfde drie gele adidas strepen aan beide zijkanten van de broek. Ook de badge van de Svenska Fotbollförbundet en het adidas logo zijn geweven aan de bovenkant van de broekspijpen. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Daarnaast wordt de broek gekenmerkt door de getailleerde pasvorm. Vooral ter hoogte van de enkels en kuiten valt de broek strak om de benen. De achterkant van de trainingsbroek bevat mesh inzetstukken, welke zorgen voor de perfecte ventilatie. Het gehele trainingspak is uitgerust met de Climalite technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je zweet wordt afgevoerd om je in alle omstandigheden droog te houden. Schitter net als Marcus Berg, Ola Toivonen, John Guidetti of andere Zweedse sterren in dit officiële Adidas trainingspak! Check bovendien het nieuwe Zweden voetbalshirt voor 2018-2019! 

Trainingspak Zweden 2018-2019 kopen

Het nieuwe Zweden trainingspak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. Dit pak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.  De training sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Dit is het trainingspak dat de spelers van Blågult dragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Wil je andere Zweden producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zweden trainingspak vanaf nu in deze STORE

of deze officiële adidas SHOP!