Het nieuwe Zuid Korea uitshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de Koreaanse voetbalbond en teamkledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Zuid Korea de uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het nieuwe Zuid Korea uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe golf, welke van de rechter schouder naar de onderkant van het shirt loopt. De rode en blauwe kleur zijn afkomstig van de vlag van Zuid Korea. Het logo van teamkledingsponsor Nike staat in de golf, ter hoogte van de rechterborst en het logo van de Zuid Koreaanse voetbalbond is geborduurd op de linkerborst.

Het nieuwe Zuid Korea tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen, waarop zowel het logo van Nike als het logo van de Zuid Koreaanse voetbalbond staan. Check hieronder de foto's van de nieuwe Zuid-Korea tenues. Zuid Korea zal voor het eerste in deze tenues spelen in de wedstrijd tegen Koeweit op 29 Februari 2011.

De Zuid Korea voetbalshirts 2012-2013 kan je overigens binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports, evenals de Euro 2012 voetbalshirts van alle deelnemende landen!

Koop het hier!


Zuid Korea uitshirt 2012-2013