12 november 2015

Japan uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Japan uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Japanse voetbalbond. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Japan de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland op vreemde bodem. Japan is ingedeeld in een poule met Syrië, Singapore, Afghanistan en Cambodja. De winnaar van de groep strijdt met de andere zeven groepswinnaars om vier of vijf plaatsen voor het WK van 2018. Het nationale elftal van Japan debuteert in het nieuwe uitshirt in de wedstrijd tegen Cambodja en dat zal in een erg speciaal uitshirt zijn.

Japan uittenue 2016-2017

Het nieuwe Japan uitshirt heeft als basiskleur wit en bevat een licht blauwe all-over print. Deze flitsende print verwijst naar de intense persoonlijkheid van de elf spelers van het nationale elftal van Japan op het veld. Het flitsende design van het voetbalshirt wordt gecompleteerd door een ronde navy blauwe hals. Deze kleur komt ook terug in de strepen van Adidas op de zijkanten van het shirt. Ook op het nieuwe Japan thuisshirt voor 2016-2017 staan de strepen van Adidas op de zijkanten van het shirt. Op de rechter borst staat het logo van de Duitse kledingsponsor in het donker blauw. Adidas verzorgt sinds 1999 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal en alle vertegenwoordigende elftallen van het land. Begin dit jaar werd het contract tot 2023 verlengd. De andere borst is uitgerust met het logo van de Japan Football Association (JFA) en daarboven staat de vlag van het Aziatische land. Ook de binnenkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk het symbool van het land, de Yatagarasu. Dit is de kraai met drie poten. Dit symbool staat in Japan voor het feit dat er meer tussen hemel en aarde bestaat en dat we van ''boven'' geleid worden. De kraai staat ook in het logo van de Japanse voetbalbond. Het nieuwe Japan uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten navy blauwe strepen. Ook hierop zijn de logo's van de voetbalbond en de kledingsponsor vertegenwoordigd. De kousen hebben ook deze kleuren. Check hieronder de foto's van sterspelers als Kagawa, Sakai en Kiyotake in de nieuwe uittenues van het land. Vandaag werd ook het nieuwe Japan thuisshirt 2016-2017 officieel gelanceerd. Het thuisshirt wordt ook gedragen in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. 

Japan voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Japan voetbalshirt is vanaf begin december 2015 te koop voor KIDS en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80- € 85 en voor kinderen € 65,-. Laat bovendien je Japan voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking die de spelers ook dragen op de achterkant van het voetbalshirt. Ben je op zoek naar andere en goedkopere producten van Japan? Check dan het overzicht hiernaast! 

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!


Japan -uitshirt -2016-2017

Japan -uittenue -2016-2017

Detail -uitshirt -japan -2016-2017

Japan -shirt -uit -2016-2017