24 augustus 2016

Hong Kong voetbalshirts 2016-2017

De Hong Kong voetbalshirts zijn gelanceerd. Het gaat om het Hong Kong thuis- en uitshirt 2016-2017. De shirts tonen moderne en op maat gemaakte ontwerpen. Verwacht wordt dat Hong Kong de voetbalshirts zal dragen gedurende oefenwedstrijden in deze periode. Hong Kong heeft zich namelijk niet weten te plaatsen voor de WK 2018-kwalificatiereeks. Hierin moest het Qatar en China voor zich dulden. Hierdoor speelt het nationale elftal van Hong Kong alleen in deze shirts tijdens de oefenwedstrijden gedurende deze periode en tijdens de kwalificatie voor de Azië Cup in 2018.

Hong Kong thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Hong Kong thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood van kleur. Over de body van het shirt lopen horizontale strepen. Op het linkergedeelte van de body zijn deze donker van kleur. Op het rechtergedeelte van de body zijn deze strepen echter lichter rood van kleur. Deze twee gescheiden rode vlakken symboliseren het bestuurssysteem van Hong Kong: “One Country, Two Systems”. Tevens is het shirt opgedeeld in twee verticale delen. Hier geldt een tegenovergesteld effect, waarbij het linkerdeel lichter rood van kleur is dan het rechterdeel. Dit design van strepen loopt niet over op de mouwen. Beide mouwen bevatten de lichtere kleur rood. Daarnaast is dit Hong Kong voetbalshirt in het bezit van een v-hals. De body loopt door tot na de onderkant van de v-hals. Het overige deel van de v-hals bevat tevens de lichtere kleur rood. Langs de zijkanten van de v-hals is tevens witte omlijning zichtbaar. Het logo van de voetbalbond van Hong Kong is gedrukt op de linkerborst. De bekende Nike swoosh is wit en is zichtbaar op de rechterborst. Op de achterkant van het nieuwe shirt staat de naam van het land. Het Hong Kong thuistenue bevat naast dit shirt een rood short en witte kousen.

Hong Kong uit shirt en tenue 2016-2017

Waar het thuisshirt uitblinkt in verrassende elementen is daar bij het uitshirt minder sprake van. Het Hong Kong uitshirt 2016-2017 is overwegend wit van kleur en kent geen half-om-half (strepen-)design. Wel kent het een witte v-hals. Om de v-hals heen zijn rode details zichtbaar. De achterkant van dit shirt bevat ook de naam van het alnd. Ook loopt langs de zijkanten een rode verticale baan. De Nike swoosh op de rechterborst is rood en het logo van de voetbalbond van Hong Kong is zichtbaar op de linkerborst. Het uittenue van Hong Kong kent verder een wit short en witte kousen.

Zoals bij alle tenues van Nike het geval is, zijn de nieuwe tenues van Hong Kong uitgerust met de Nike Dri Fit technology van Nike. Deze unieke technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Hong Kong voetbalshirts kopen

Het nieuwe Hong Kong thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze officiële shops kan je het shirt van Hong Kong laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers van het Aziatische land ook op het shirt dragen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Hong Kong shirt in de online NIKE SHOP

of in deze officiële SHOP

Hong -kong -voetbalshirt -2016-2017

Hong -kong -thuis -shirt -2016-2017

Hong -kong -uit -shirt -2016-2017