7 maart 2019

Nepal voetbalshirts 2019-2021

De Nepalese voetbalbond heeft in samenwerking met het Spaanse sportmerk Kelme de nieuwe voetbalshirts voor de periode 2019-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal van Nepal met name de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. De nieuwe shirts van Nepal bevatten voor het eerst het nieuwe logo van de voetbalbond, die recentelijk is ontworpen door designer Sandip Tiwari.

Nepal thuisshirt 2019-2021

Zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Nepal bevatten een all-over print van het Himalaya gebergte en de Mount Everest op de borst. De bovenkant van beide tenues bevatten een andere structuur. Deze hebben namelijk een print van dunne vakjes en vanaf de borst naar de onderkant van het voetbalshirt is het shirt eenzelfde kleur. Het thuisshirt is verder geheel navy blauw met een ronde hals en op de borst van het tenue prijken de logo’s van het Spaanse sportmerk Kelme en de voetbalbond van het land. Het embleem van de bond betreft een nieuw logo. In dit logo zijn ook de gebergtes verwerkt, evenals een halve zon en maan en een zon. Het nieuwe embleem is verder uitgerust met een print van een bal aan de onderkant. Het nieuwe thuisshirt van Nepal wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en navy blauwe kousen.

Nepal uitshirt 2019-2021

Het nieuwe uitshirt van Nepal heeft hetzelfde design als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel rood en bevat dus dezelfde print als het thuisshirt. De logo’s van de Nepalese voetbalbond en Kelme staan op dezelfde plek als op het thuistenue en dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van het Nepalees voetbalelftal, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Chand, Magar, Shrestha, Maharjan en andere sterspelers. De nieuwe tenues van Nepal kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie van Nepal?

Koop het dan exclusief in deze winkel!