Het nieuwe Japan voetbalshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Japanse voetbalbond. In dit shirt speelt Japan de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Japan is ingedeeld in een poule met Syrië, Singapore, Afghanistan en Cambodja. De winnaar van de groep strijdt met de andere zeven groepswinnaars om vier of vijf plaatsen voor het WK van 2018. Het nationale elftal van Japan debuteert in het nieuwe thuisshirt in de wedstrijd tegen Singpore op 12 november 2018 en dat zal zeker in een flitsend tenue zijn. Eerder lekte het design al uit. Nu is het ook officieel gelanceerd.

Japan thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Japan thuisshirt 2016-2017 heeft een donker blauwe kleur als basis kleur en loopt ter hoogte van de borst over in een heldere kleur blauw. Deze overgang wordt gecreëerd door een design van verticale banen in verschillende tinten helder blauw. Ter hoogte van het midden van het shirt lopen deze kleuren weer over in het donker blauw. Het midden van het voetbalshirt bevat ook nog een dunne horizontale rode lijn. Verder is het nieuwe shirt van Japan uitgerust met een v-hals en een kleine opstaande kraag. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met de drie witte strepen van Adidas. Ook de rechter borst van het Japan shirt is uitgerust met een logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 1999 verbonden aan de Japanse voetbalbond Japan Football Association/ Nihon Sakkā Kyōkai (JFA) en zal dit in ieder geval nog tot 2023 blijven. De andere borst is uitgerust met de Japanse vlag met daaronder het logo van de Japanse voetbalbond. Verder is de bies aan de onderkant van de mouwen helder blauw en bevat zowel de binnenkant als de buitenkant van de kraag een rode strip. De binnenkant van de kraag is ook uitgerust met een blauw/rood Japans blad. Het nieuwe Japan thuistenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten drie witte strepen van Adidas. Ook hierop zijn de logo's van de JFA en Adidas vertegenwoordigd. De kousen zijn ook overwegend navy blauw met zowel witte als rode details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Japan tenues voor 2016-2017, waarin sterren als Honda, Kagawa, Sakai, Kiyotake en Yoshida zullen schitteren vanaf nu. Alle Japan tenues en trainingskleding zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, waardoor de spelers van Japan optimaal kunnen presteren. Vandaag werd overigens ook het nieuwe uitshirt van Japan voor 2016-2017 gelanceerd. 

Japan voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Japan voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor zowel KIDS als volwassenen. Het shirt voor kinderen heeft een prijs van ongeveer € 65,- en voor volwassenen € 80 – € 85,-. Het is mogelijk het voetbalshirt van Japan te bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van Japan. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Japan dragen tijdens de wedstrijden van het nationale elftal. Ben je geïnteresseerd in andere Japan t-shirts of retro shirts? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Japan voetbalshirt in de Adidas shop

of in  de JAPAN SHOP


Japan -thuisshirt -2016-2017

Japan -voetbalshirt -2016-2017

Detail -japan -thuisshirt -2016-2017