Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2020-2021

Zenit Sint Petersburg en Nike hebben deze week ook de nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Russische voetbalclub de Russische Premjer League, de beker en de Champions League gedurende 2020-2021. De club uit Sint Petersburg speelt dit seizoen weer op het hoogste podium van Europa, omdat het afgelopen seizoen kampioen werd. Nike is weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Russen. Het Amerikaanse sportmerk heeft deze functie als sinds de zomer van 2010.

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2020-2021

Het Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2020-2021 heeft een modern en klassiek design. Het moderne karakter van het tenue komt terug in het design van diagonale banen over de body van het tenue. Deze banen hebben verschillende tinten blauw. De mouwen hebben een iets donkerdere kleur blauw en hetzelfde geldt voor de klassieke polokraag. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van Zenit. Boven het Zenit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de zeven kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor GAZPROM versiert het midden van de tenues. Een ander kenmerk van het tenue is de zigzagband aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van Nike. Het Zenit thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen, welke allebei uitingen van de club en Nike bevatten.

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2020-2021

Het Zenit Sint Petersburg uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend effen wit met lichtblauwe accenten. De polokraag bevat twee lichtblauwe knopen en alle logo's op eht uitshirt zijn ook lichtblauw. Het onderste gedeelte van de mouwen is wit en dit geldt ook voor de zigzagband aan de zijkanten van het tenue. Het uittenue van Zenit wordt compleet gemaakt door een effen wit voetbalbroekje en ook deze kousen hebben deze kleur. Zoals alle tenues van Nike bevatten de Zenit tenue de Dri Fit technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zenit Sint Petersburg tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Azmoun, Dzjoeba, Lovren, Barrios, Douglas Santos, Zhirkov en andere spelers.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

De Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2020-21 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit tenue in de Zenit Sint Petersburg fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze NIKE WINKEL 

 

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2020-2021