13 mei 2018

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Russische club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de Premjer Liga en Europese thuiswedstrijden in het nieuwe ZENIT STADION gedurende 2018-2019. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Russische club. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2010 en beide partijen hebben een langjarige deal. Wil je alles weten over het nieuwe tenue van de Russische club? Check hieronder de details.

Zenit Sint Petersburg thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirt voor 2018-2019 is zoals altijd licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van verticale zigzagbanen over het gehele shirt. Deze print bevindt zich zowel op de voor- als de achterkant van het shirt. Ook de mouwen van het nieuwe tenue hebben dit design. Ook dit voetbalshirt van Nike is geïnspireerd door het Nike Aeroswift template. Dit betekent dat het shirt een diagonale hals heeft, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant en buitenkant van de hals bevatten een licht blauwe strip. De binnenkant van de hals bevat ook nog een tekst. Dit betreft de leus van de club. Op de borst van het tenue prijken de logo's van Nike en de club. Boven het logo van Zenit prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor GAZPROM versiert het midden van het tenue. De voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe tenue hebben dezelfde kleur als het shirt en deze bevatten ook weer uitingen van Nike en de club, waar Mancini vandaag zijn afscheid heeft aangekondigd.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook de voetbalshirts van Zenit uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het shirt waarin vanaf nu spelers als Paredes, Mevlja, Kuzyaev, Lunev en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg shirt voor 2018-2019 kan je vanaf juni 2018 bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit thuisshirt in DEZE SHOP

of deze NIKE WINKEL