31 juli 2018

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt voor 2018-2019 is vandaag ook officieel bekend gemaakt door de Russische club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Zenit de uitwedstrijden in de Russische competitie en in Europa gedurende 2018-2019. Zenit eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Russische competitie en speelt daarom dit seizoen weer Europa League. Check hieronder alles over het design van het nieuwe shirt van Zenit.

Wit Zenit Sint Petersburg uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt voor 2018-2019 is wit en is geïnspireerd door het Nike Vapor template. De body van het shirt is wit en verder is het tenue uitgerust met licht blauwe mouwen. De licht blauwe accenten komen ook terug in de diagonale hals. Deze hals loopt naar het midden recht. De binnenkant van de hals is uitgerust met een blauwe strip. Deze loopt door over de achterkant van het shirt. Aan de binnenkant van de hals is ook de leus van de club verwerkt. De swoosh van Nike op de rechter borst is blauw en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. De ster verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club. Nike is overigens al sinds 2010 de kledingsponsor van de voormalige club van Dick Advocaat. Beide partijen hebben een langjarige deal. Op het midden van het tenue staat sponsor GAZPROM. Het nieuwe uittenue van Zenit wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met licht blauwe details. Ook de kousen van het tenue zijn overwegend wit.

De authentic Zenit tenues zijn uitgerust met de VaporKnit technologie en de replica shirts bevatten de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Dzjoeba, Kokorin, Ivanovic, Zjirkov, Sjatov en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit shirt in DEZE SHOP

of deze NIKE WINKEL