Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2019-2020

Zenit Sint Petersburg en Nike hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de voormalige club van Dick Advocaat de Russische Premjer League, beker en Champions League gedurende 2019-20. De club uit Sint Petersburg werd afgelopen seizoen namelijk kampioen van Rusland. Ook dit seizoen is Nike kledingsponsor van ‘’Mesjki.’’ Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011.

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg thuisshirt voor 2019-2020 is ook dit seizoen weer geheel lichtblauw en bevat een all-over print van ruiten over het tenue. Deze ruiten hebben verschillende tinten lichtblauw. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt bevat een v-hals en de mouwen zijn uitgerust met flitsende zigzag strepen. De binnenkant van de hals bevat een taping in het wit en lichtblauw en deze loopt door over de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals bevat nog een speciale tekst: ‘’Бейся за Зенит.’’ Dit betekent ‘’Vecht voor Zenit.’’ Op de borst staan de logo’s van de club en Nike en op het midden van het thuistenue prijkt sponsor Gazprom. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en lichtblauwe kousen.

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt voor 2019-2020 heeft een iets klassieker design. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de drie banen in het blauw, wit en lichtblauw. Dit zijn namelijk de kleuren van de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club, Gazprom en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Boven het logo van Zenit prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. Het Zenit Sint Petersburg uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met ook weer een blauwe en lichtblauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zenit Sint Petersburg tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dzjoeba, Azmoun, Kokorin, Barrios, Driussi en nog meer sterspelers.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Zenit kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit tenue in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

of deze NIKE WINKEL 

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2019-2020

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2019-2002