10 juli 2015

Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2015-2016 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Russische club en kledingsponsor Nike. In deze voetbalshirts speelt Zenit Sint Petersburg de wedstrijden in de Russische Premjer League Liga en in de Champions League gedurende 2015-2016. Zenit is afgelopen seizoen kampioen geworden in Rusland, waardoor het opnieuw aan het kampioenenbal deelneemt. Vandag heeft de club zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Door het kampioenschap is Zenit de eerste club buiten de stad Moskou, die vijf keer kampioen is geworden van Rusland. De nieuwe voetbalshirts brengen een ode hieraan, evenals aan het 90 jarig bestaan van de club.

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd het geval is, overwegend licht blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door het design van golven over de voorkant van het voetbalshrit. Deze golven respresenteren de Neva Rivier, welke vlakbij het stadion van Zenit Sint Petersburg, het Petrovski Stadion, gelegen is. Verder is het thuisshirt van Zenit uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant een witte en navy blauwe band bevat. Deze banen komen terug aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike en de andere borst bevat het logo vna Zenit. Boven dit logo staat voor het eerst in de geschiedenis van de club een gouden ster. Omdat Zenit tot nu toe vijf keer (1984, 2007, 2010, 2012 en 2015) kampioen van Rusland is geworde, mag het een gouden ster boven het logo dragen. Op het midden van het thuisshirt van Zenit staat hoofdsponsor Gazprom. Een speciaal detail komt er aan de achterkant van het voetbalshirt van Zenit terug. Hier staat namelijk het getal 90, welke verwijst naar het 90 jarig bestaan van de club dit jaar. Het nieuwe Zenit thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een geheel licht blauw short en licht blauwe kousen met daarop verwijzingen naar de club en kledingsponsor Nike.

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is overwegend wit. Ook dit shirt is voorzien van de golven van de Neva Rivier en bevat een ronde hals. De achterkant van deze hals bevat ook een navy blauwe en witte band. Deze komen ook terug op de mouwen. De logo's van Zenit, Nike en Gazprom staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Zenit Sint Petersburg wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder de foto''s van de nieuwe shirts, waarin sterren als Danny, De Souza, Arshavin, Witsel, Garay en andere sterren tijdens 2015-2016 zullen schitteren.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt 2015-2016

De nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2015-2016 kan je zowel in de uit als de thuisversie van het voetbalshirt kopen in de online Zenit Sint Petersburg shop van Nike in zowel volwassen maten als in kindermaten. Check ook hiernaast het overzicht van beschikbare Zenit producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Zenit -Sint -Petersburg -thuisshirt -2015-2016

Zenit -Sint -Petersburg -uitshirt -2015-2016

Zenit -Sint -Petersburg -uittenue -2015-2016

Extra informatie Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2015-2016

De Inter Milan Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!