Zenit Sint Petersburg trainingsshirt 2019-2020

Deze week is het nieuwe trainingsshirt van Zenit officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. Dit nieuwe trainingsshirt gaat gedragen worden tijdens de warming-up voor de wedstrijden in de Russische competitie, beker en in de Champions League. De Russische ploeg is ook goed begonnen aan het nieuwe seizoen, want na zes wedstrijden staat Zenit FC bovenaan in de competitie. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe trainingsshirt van Zenit FC? Check de details hieronder!

Zwart/blauw trainingsshirt Zenit 2019-2020

Nike heeft dit keer gekozen voor een flitsend design. Het nieuwe trainingsshirt wordt gekenmerkt door de clubkleur blauw in combinatie met zwart. Een zigzaggend strepen patroon afwisselend in deze kleuren siert het shirt. In de warming-up vallen de spelers van Zenit zeker op door dit gave patroon. Het trainingsshirt heeft een standaard ronde hals. Deze is blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Nike, de swoosh is wit van kleur. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 2011 de kledingsponsor van de Russische topclub. Tijdens deze samenwerking is Zenit al drie keer kampioen van Rusland geworden. Ook de Russische beker en de supercup werden al meerdere keren gewonnen. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Zenit Sint Petersburg. Boven dit logo schittert één gouden ster. Deze staat voor de kampioenschappen die de club heeft behaald. Op de buik van het shirt is de naam van de hoofdsponsor te vinden. Gazprom is al vele jaren deze trotste sponsor. Het nieuwe trainingstenue van Zenit Sint Petersburg wordt gecompleteerd door de sokken en broeken van het desbetreffende wedstrijdtenue. Check hieronder nog een foto van het nieuwe trainingsshirt.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Zenit kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Je hebt in deze winkel de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Zenit producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Direct levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Zenit tenue in DEZE SHOP

of deze NIKE WINKEL