10 augustus 2017

Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de kampioen van Rusland zijn inmiddels ook bekend gemaakt. Nike en Zenit Sint Petersburg hebben namelijk de voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Zenit de wedstrijden in de Russische Liga en in de Champions League gedurende het seizoen 2017-2018. Omdat Zenit afgelopen seizoen kampioen van Rusland is geworden neemt het dit jaar ook weer deel aan de groepsfase van de Champions League. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Zenit. Beide partijen hebben een langdurig partnership. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club van trainer Roberto Mancini.

Zenit Sint Petersburg thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Zenit Sint Petersburg heeft op het oog en vrij simpel design. Het shirt is namelijk geheel licht blauw met een navy blauwe band aan de achterkant van de crew neck. Hiermee is het shirt geïnspireerd door de voetbalshirts van Dynamo Leningrad in de jaren '50. Vroeger had de club deze naam. Een speciaal detail komt terug aan de binnenkant van de kraag. Hierin staat de leus van de club: 'One City. One Team.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Boven het logo van de club uit Sint Petersburg prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club in 2007, 2010, 2012, 2015 en 2017. Verder staat sponsor GAZPROM op het midden van de shirts en zijn de voetbalshirts van de Russische club aan de zijkanten uitgerust met een strip in het licht blauw. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje en donkere kousen.

Zenit Sint Petersburg uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Zenit bevat dit jaar een wat moderner design. Dit is overigens hetzelfde uitshirt als afgelopen seizoen. Dit shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne, diagonale, licht blauwe strepen over het shirt. Deze strepen hebben verschillende tinten licht blauw en vormen van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt een sash. De mouwen van dit shirt zijn ook licht blauw en verder is dit shirt uitgerust met een v-hals. De logo's van de club, Nike en GAZPROM staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de achterkant van de kraag is de naam van de club verwerkt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Zenit Sint Petersburg 3e shirt 2017-2018

Ook het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Zenit heeft een wat moderner design. Dit shirt is paars met gouden details. Deze gouden details komen terug in het design van ruiten over de mouwen. Hiermee heeft dit shirt hetzelfde ontwerp als de voetbalshirts van RB Leipzig. De gouden details zijn ook te vinden in de logo's van de club en Nike op de borst en in een band aan de achterkant van het voetbalshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met gouden accenten.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Zenit Sint Petersburg uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Giuliano, Dzjoeba, Kokorin, Ivanovic, Driussi, Garcia en andere sterspelers.

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirt voor 2017-2018kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Zenit laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de Russen. Of check het overzicht met beschikbare Zenit producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Koop het nieuwe Zenit shirt vanaf nu in DEZE SHOP