27 juli 2016

Zenit Sint Petersburg voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Zenit Sint Petersburg voor 2016-2017 zijn vandaag door de club en Nike officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Zenit de wedstrijden in de Russische Premjer League en de Europa League gedurende dit seizoen. Zenit is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Russische competitie. De nieuwe shirts van de club werden door Nike gepresenteerd op een platform in zee, 'Prirazlomnaja'. Het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Nieuwe Zenit Stadion in Petrovski, werden tegelijkertijd gelanceerd. We bespreken beide tenues hieronder. Nike verzorgt sinds 2010 de voetbalshirts en trainingskleding van de Russen.

Zenit Sint Petersburg thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend licht blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de diagonale banen over het shirt in verschillende tinten licht blauw. Deze banen zijn weer verdeeld in flitsende dunne diagonale strepen. De mouwen zijn geheel licht blauw, terwijl de achterkant van de kraag ook een speciale band bevat. Deze band komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt. Verder is het nieuwe Zenit shirt uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Russische club. Boven het logo prijkt een ster, welke verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster boven het logo toegevoegd worden. In 2015 werd de club voor het laatst kampioen. Hoofdsponsor GAZPROM is sinds 2005 hoofdsponsor van de club en is bovendien aandeelhouder. Verder is de achterkant van de kraag voorzien van de naam van de club. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen.

Zenit Sint Petersburg uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt en is een combinatie van wit en ''ice blue''. Ook dit shirt wordt gekenmerkt door de diagonale banen, waarin flitsende strepen zijn verwerkt. De mouwen zijn geheel ''ice blue'' en verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De achterkant van de v-hals bevat een licht blauwe band, die ook weer terug komt aan de zijkanten van het shirt. De logo's van de club, Nike en GAZPROM staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de naam van de club. Het nieuwe uittenue van Zenit Sint Petersburg wordt gecompleteerd door een ''ice blue'' voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Op de shorts staan ook de naam van de club en Zenit. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Zenit Sint Petersburg thuisshirt en uitshirt, waarin sterren als Witsel, Kokorin, Kherzhakov, Danny, Zhirkov en andere sterren schitteren gedurende dit seizoen. De nieuwe Zenit tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren!

Zenit Sint Petersburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe Zenit Sint Petersburg voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Zenit laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de Russen. Of check het overzicht met beschikbare Zenit producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Koop het nieuwe Zenit shirt vanaf nu in deze officiële ZENIT STORE

of in deze officiële shop! 

Zenit -thuisshirt -2016-2017

Zenit -uitshirt -2016-2017