2 september 2017

West Ham United 3e shirt 2017-2018

West Ham United en Umbro hebben weer een nieuw shirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Vandaag werd namelijk het nieuwe 3e shirt van The Hammers bekend gemaakt. In dit shirt speelt de Londense club vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en League dit seizoen en ongetwijfeld speelt de club van manager Bilic ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League in dit nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe 3e shirt van West Ham is dit seizoen geïnspireerd door de eerste voetbalshirts van de club. Hoewel West Ham al in 1895 opgericht werd als Thams Ironworks, kreeg het pas in 1900 de naam West Ham United. Het shirt heeft hetzelfde design als de shirts die door ''the Irons'' werd gedragen op 1 september 1900 in de wedstrijd tegen Gravesend, welke met 7-0 werd gewonnen. Umbro is dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Beide partijen hebben sinds 2015 een verbintenis. Check hieronder de details van het nieuwe shirt.

West Ham United 3e tenue - geïnspireerd door het shirt van 1900

Het nieuwe alternatieve uitshirt van West Ham United is dit seizoen geheel licht blauw en bevat een klassieke polo kraag met drie knoopjes. Bovendien bevat het tricot bordeaux rode accenten. Deze komen terug in de logo's van Umbro en de club op de borst. Het logo van West Ham betreft een vintage logo, geïnspireerd door het embleem van de club in 1900. Dit logo staat bovendien bekend als het iconische Wembley FA Cup finale logo van 1923. Een speciaal detail is verwerkt aan de achterkant van de kraag. Hier staat namelijk de datum 05-07-1900. Dit is de datum waarop West Ham haar huidige naam kreeg en het jaar van de voetbalshirts waarop het nieuwe 3e shirt is geïnspireerd. Sponsor BETWAY versiert het midden van het nieuwe derde shirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode strip. Ook de logo's van de club en West Ham staan in deze kleuren op de broekjes. De kousen zijn zwart met de dubbele diamant van Umbro in het ''maroon.''

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Chicharito, Antonio, Carrol, Lanzini, Arnautovic, Ayew en andere sterren. Eerder presenteerden de club en Umbro al het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

West Ham United voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Ham United 3e shirt of alternatieve uitshirt kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. In deze online winkels kan je het shirt van West Ham laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen. Wil je andere producten van West Ham kopen, zoals het trainingspak of andere voetbalshirts? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe shirt in deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en trainingskleding

of DEZE SHOP! 

of deze WINKEL (Inclusief trainingskleding)