West Ham United 3e shirt 2019-2020

West Ham United heeft komend seizoen ook een nieuw 3e shirt. Nadat eerder al het nieuwe thuisshirt en uitshirt gepresenteerd werden door Umbro en de Engelse club, was het vandaag de beurt aan het derde tenue van ‘’The Hammers.’’ In dit tenue speelt West Ham United de uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Premier League een aantal uitwedstrijden.

Navy/roze West Ham United uitshirt 2019-2020

Het nieuwe 3e shirt voor 2019-2020 is, evenals de andere voetbalshirts van dit seizoen, een ode aan het winnen van de FA Cup in 1980. In de finale van de FA Cup van 1980 won West Ham met 1-0 van Arsenal door een doelpunt van Brooking op Wembley. Het nieuwe derde tenue van West Ham United is overwegend navy blauw en bevat een all-over print van geometrische vormen. Dit betreft een standaard template van Umbro. De geometrische vormen zijn namelijk elementen van het Umbro logo. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt bovendien op de rechterborst. Umbro is sinds 2015 kledingsponsor van The Hammers en blijft dit tot 2023. De linkerborst van het nieuwe tneue is uitgerust met het logo van West Ham in het navy/wit en sponsor BETWAY staat op het midden van de tenues. Het 3e shirt is verder uitgerust met roze details. De ronde hals is roze en hetzelfde geldt voor een band over de schouders. De achterkant van het tenue bevat in de nek een heritage logo dat verwijst naar het winnen van de FA Cup in 1980. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een roze strip. Ook de kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van het keurkorps van manager Pellegrini. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Chicharito, Arnautovic, Carroll, Haller, Fornals, Wilshere en andere sterspelers.

West Ham United 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe 3e shirt van The Hammers kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. 

Bestel je West Ham United shirt altijd in deze winkel!

of in deze SHOP  (inclusief goedkope t-shirts)