West Ham United voetbalshirts 2019-2020

West Ham United en Umbro hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues spelen ''The Hammers'' de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-20. Het keurkorps van manager Pellegrini eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats in de Premier League en speelt daarom komend seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Engeland. Ook dit seizoen is Umbro kledingsponsor van de Londense club. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2015 en eerder deze maand werd het contract verlengd tot 2023.

Wil je het West Ham voetbalshirt bestellen? Doe dat in deze winkel of in deze SHOP 

West Ham United thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe West Ham United thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door de voetbalshirts van 1980. In 1980 wonnen the Hammers voor het laatst de FA Cup. Op Wembley versloeg de club Arsenal met 1-0 door een doelpunt van Brooking. Andere spelers uit dit elftal waren Pearson, Allen, Lampard en Brooks. Het voetbalshirt van West Ham heeft de iconische kleuren. De onderkant van het voetbalshirt is bordeaux rood en de bovenkant is lichtblauw. Dit gedeelte bevat over de borst ook horizontale strepen. De mouwen zijn licht blauw met aan de onderkant een bordeaux rode bies. Bovendien is het shirt uitgerust met een V-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Umbro en op het midden van het tenue staat sponsor BETWAY. De gokspecialist is sinds 2015 shirtsponsor van ''The Hammers'' en deze week werd het contract voor onbepaalde tijd verlengd. De mouwen zijn uitgerust met een speciale taping met daarin het Umbro logo en op de linkermouw prijkt het logo van subsponsor BASSET & GOLD. De achterkant van het shirt bevat in de nek een graphic van een kasteel met daarin twee gekruiste hamers. De broekjes van het West Ham United thuistenue zijn ook ''claret'' en de kousen hebben ook deze kleur met aan de bovenkant een lichtblauwe band.

West Ham United uitshirt 2019-2020

Het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2019-20 is ook een ode aan het winnen van de FA Cup veertig jaar geleden. Het shirt heeft dan ook hetzelfde design als het voetbalshirt in 1980. In dit seizoen was het Engelse sportmerk Admiral nog kledingsponsor. Het voetbalshirt is wit met verschillende details in de clubkleuren. De bies is claret/licht blauw gestreept en hetzelfde geldt voor de V-hals van het tenue. De mouwen bevatten een dunne, lichtblauwe taping met daarin de Umbro logo's en de logo's van de club, BETWAY en BASSET & GOLD staan op dezelfde plek op het uitshirt. Ook dit shirt heeft dezelfde graphic als het thuisshirt in de nek. De binnenkant van de hals bevat een speciale tekst en afbeelding als ode aan het winnen van de FA Cup finale i 1980: ''FA Cup Finale Wembley – West Ham United – Arsenal 1-0 – 10 MAY 1980.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping. De kousen van het uittenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Chicharito, Rice, Nasri, Anderson, Arnautovic, Jarmolenko en nog meer sterspelers.

West Ham United voetbalshirt bestellen

De nieuwe thuisshirts en uitshirts van West Ham United voor 2019-2020 kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele bedrukking, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je West Ham United shirt altijd in deze winkel 

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)