21 juni 2017

West Ham United thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe West Ham United thuisshirt voor 2017-2018 is officieel. Deze is vandaag gepresenteerd door de Londense club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe shirt speelt West Ham United de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Londen gedurende dit seizoen. ''The Hammers'' eindigden afgelopen seizoen op een elfde plek, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe thuistenue van de club van manager Bilic heeft dit seizoen een vrij traditioneel design. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt.

West Ham United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het West Ham United thuisshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geïnspireerd door het shirt waarin het de Europa Cup II finale van 1976 speelde. West Ham nam het op 5 mei 1976 in het Heizelstadion in Brussel op tegen Anderlecht. Deze finale werd met 4-2 verloren. Bij West Ham United speelden destijds sterren als Holland, Robson, Brooking, Jennings en Bonds. Vooral de ''chevron'' accenten van het shirt van destijds komen terug in het nieuwe tenue. 

Het thuisshirt van West Ham is zoals altijd overwegend paars (claret) en wordt gekenmerkt door het v-design over de borst. Ter hoogte van de borst bevindt zich een baan donkerder paarse baan in de vorm van een v en daarboven bevindt zich weer een vlak in de vorm van een v en een donker paarse tint. Verder is het shirt uitgerust met een ronde crew neck in het paars. Onder deze hals bevindt zich ook weer een v streep in het licht blauw. Dit is ook de kleur van de mouwen. Deze zijn ook licht blauw, met uitzondering van een vlak onder de oksels. De rechter borst bevat de dubbele diamant van Umbro. Het Engelse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Engelse club. Beide partijen hebben een contract tot 2021. Eerder waren Umbro en de Londense club tijdens de jaren '60 al partners en ook in de periode 2007-2010. Het logo van Umbro is ook weer te vinden in de binnenkant van de kraag. De andere borst bevat het logo van de club met een licht blauwe omlijning en op het midden van het tricot staat sponsor BETWAY. Verder is de achterkant van het voetbalshirt nog uitgerust met een speciaal detail. Hier staat namelijk een deel van de Union Jack (de vlag van Groot Brittannië) en de bijnaam van de club: The Hammers.

Het nieuwe West Ham United thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje, waarop ook de logo's van Umbro en de club weer staan. Opvallend is dat de broekjes dit seizoen een speciaal vlak bevatten, waarin een aantal Umbro emblemen zijn verwerkt. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit en bevatten aan de bovenkant zowel een paarse als licht blauwe band.

Van één van de West Ham United spelers hebben we nog een reactie. Michail Antonio geeft de volgende reactie: ''We weten dat de fans heel erg naar dit shirt hebben uitgekeken. Ze kijken uit naar komend seizoen en zullen trots zijn dit shirt te dragen, net als wij als spelers. Het chevron design op het shirt is gaaf en staan ook voor de gekruiste hamers uit het clublogo van West Ham. Het maakt het een super uniek shirt, één van de mooiste shirts die ik gedragen heb voor deze club.'' Dit shirt wordt vanaf nu ook door sterren als Carrol, Feghouli, Calleri, Lanzini, Arbelo, Ayew, Noble en Sakho gedragen in de thuiswedstrijden. Check ook het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2017-2018.

West Ham United voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Ham United shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 122, 134, 146, 158, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. In deze online winkels kan je het shirt van West Ham laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen. Wil je andere producten van West Ham kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe shirt in deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en trainingskleding

of DEZE SHOP! 

of deze WINKEL (Inclusief trainingskleding)