18 januari 2019

Vissel Kobe voetbalshirts 2019

De nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts voor 2019 zijn deze week door Asics gelanceerd! Tegenwoordig zien we Asics niet meer vaak als kledingsponsor van een team. Dat was in de jaren '90 wel anders. Toen verzorgde het sportmerk de tenues van onder andere clubs als Sampdoria, Genoa, Leeds United, Blackburn Rovers, Aston Villa en tal van andere clubs. Momenteel is het Japanse sportmerk vooral kledingsponsor van een aantal clubs in Japan, waaronder dus van Vissel Kobe. Bij Vissel Kobe spelen sterren als Podolski, Iniesta en David Villa en dat is dan ook de reden dat we de tenues van Vissel Kobe bespreken.

Vissel Kobe thuisshirt 2019

De nieuwe Vissel Kobe thuisshirts voor 2019 zijn geheel bordeaux rood en worden gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten bordeaux rood. Daarnaast is het tenue uitgerust met een V-hals. Op de tenues van Vissel Kobe komen we ook een bekende shirtsponsor tegen. De Japanse e-commerce specialist Rakuten is namelijk hoofdsponsor van de club en is dat natuurlijk ook van Barcelona. Toevallig of niet spelen er ook twee voormalige Barcelona sterren bij de Japanners. Het logo van Asics prijkt op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de club. Het thistenue wordt compleet gemaakt door een donker rood broekje. De kousen hebben ook deze kleur.

Vissel Kobe uitshirt en 3e shirt 2019

Het Vissel Kobe uitshirt voor 2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat witte en zilveren horizontale banen en een zwarte V-hals. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Kobe Wing Stadium heeft ook een 3e shirt. Dit alternatieve uitshirt heeft ook weer dezelfde look en bevat zwarte en grijze banen. Beide tenues worden compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleur.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts voor 2019. Deze tenues kan je helaas nergens bestellen! Zodra dit wel het geval is, geven we een update. Check andere nieuwe tenues voor 2019 in deze SHOP!