Villarreal CF voetbalshirts 2021-2022

Villarreal CF en kledingsponsor JOMA hebben deze week de nieuwe Villarreal CF voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt ''El Submarino Amarillo'' de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Omdat het team van trainer Unai Emery afgelopen seizoen de Europa League gewonnen heeft, speelt het dit seizoen in het kampioenenbal. Ook dit jaar is JOMA weer de producent van de Villarreal tenues. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds 2016.

Villarreal thuisshirt 2021-2022

Ook dit jaar hebben de Villarreal voetbalshirts weer een vrij eenvoudig design. Het Villarreal thuisshirt 2021-2022 is geel en bevat een brede, diepe v-hals, met twee donkere blauwe banen. Ook een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen is navy blauw. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Pamesa. In de nek op de achterzijde van het Villarreal thuistenue zijn de initialen van de club verwerkt: VCF. Het voetbalbroekje en de kousen van het Villarreal thuistenue zijn ook geel.

Villarreal uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Villarreal uitshirt 2021-2022 is al wat spannender dan het thuisshirt. Dit voetbalshirt is rood en de body van het tenue is uitgerust met dunne, verticale, flitsende strepen in verschillende tinten rood. Dit design heeft iets weg van geluidsgolven en lijkt op het TIRO19 template van adidas. De mouwen zijn rood en bevatten aan de onderkant een dunne, witte lijn. Dit design komt ook weer terug in de ronde hals. Alle logo's op het uitshirt zijn wit en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Villarreal heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue is blauw/grijs en bevat ook een print. Het tenue is verdeeld in horizontale banen, waarin dunne diagonale lijnen zijn verwerkt. Ook dit tenue bevat een ronde hals en op het 3e shirt zijn alle logo's roze. Hetzelfde geldt voor de initialen van de club in de nek van de tenues. De broekjes en de kousen van het 3e tenue zijn ook blauw/grijs.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Villarreal voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Moreno, Torres, Foyth, Chukwueze, Albiol, Alcacer, Capoue, Ramiro en nog meer sterspelers.

Villarreal voetbalshirts bestellen

De JOMA Villarreal voetbalshirts 2021-2022 kun je nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 74,95 en en kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van de Spaanse club. Directe levering! 

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts vanaf nu in de Villarreal CF fanshop (inclusief goedkope t-shirts) 

of deze WINKEL!

Villarreal CF thuisshirt 2021-2022

Villarreal voetbalshirts 2021-2022