12 juni 2019

Villarreal CF voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe Villarreal voetbalshirts voor 2019-2020 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor JOMA. Voor de Villarreal voetbalshirts geldt vaak: ''What you see, is what you get.'' De tenues hebben ook dit jaar weer een vrij simpel design, zonder veel opsmuk. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio de la Ceramica, eindigde afgelopen jaar op een veertiende plek in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in de nieuwe tenues. De club en JOMA lanceerden zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt en 3e shirt.

Villarreal thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Villarreal thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend geel en bevat een y-vormige hals in het navy blauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het design van het tenue doet een beetje denken aan het tenue van 2007. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA. Het Spaanse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van de Spaanse club en beide partijen hebben nog een contract tot eind van dit seizoen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Pamesa Ceramica en de linkerborst is uitgerust met het logo van ''El Submarino Amarillo.'' Het nieuwe thuistenue van Villarreal wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met een blauwe band.

Villarreal uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Villarreal uitshirt voor 2019-2020 heeft wat modernere kleuren. Dit voetbalshirt is overwegend groen met turquoise details in de gecombineerde y- en V-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van JOMA op het voetbalshirt is turquoise. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen broekje en donkere kousen met felle accenten. Villarreal heeft ook nog een 3e shirt. Dit voetbalshirt heeft het meest opvallende ontwerp. Het shirt is licht blauw met een all-over v-print van de oksels naar de onderkant van het shirt. Deze v-print is verdeeld in dunne, horizontale navy blauwe en licht blauwe lijnen. De navy blauwe details komen ook weer terug in de V-hals en in de bies van de mouwen. Het derde tenue van Villarreal wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en kousen met donkerblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Villarreal tenues voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Cazorla, Fornals, Chukwueze, Bacca, Pedraza, Funes, Ekambi en nog meer spelers.

Villarreal voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Villarreal thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020 kan je vanaf juli kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 79,95 en dit shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts DIRECT in deze WINKEL!

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)