6 juli 2017

Villarreal voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Villarreal zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor JOMA. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Villarreal de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. Villarreal eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Spaanse competitie, waardoor het komend seizoen in Europa actief is. JOMA is sinds 2016-2017 de kledingsponsor van de Spaanse club en blijft dit in ieder geval tot 2020. De club en het Spaanse sportmerk presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Check hieronder de details van alle nieuwe tenues van de club.

Villareal CF thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Villarreal thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend geel met navy blauwe accenten. Deze accenten zijn te vinden in de strip aan de onderkant van de mouwen en in de polo kraag. Verder zijn de mouwen en een deel van de achterkant van het shirt uitgerust met een subtiel patroon van strepen en vormen. Het logo van JOMA staat op de rechter borst en de mouwen bevatten de trademark tekens van het Spaanse sportmerk. De achterkant van het voetbalshirt bevat de initialen van de club: cVf. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt het logo van PAMESA CERAMICA. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met navy blauwe details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen.

Roze Villarreal uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Villarreal is roze/magenta en bevat een design van dunne horizontale strepen over de voorkant van het shirt. Verder is het uitshirt uitgerust met gele accenten, welke te vinden zijn in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van JOMA op het shirt. Het uitshirt bevat bovendien een ronde hals met daaronder een half v-design. In dit vlak zijn de initialen van de club verwerkt. Deze initialen komen ook weer terug op de achterkant van het shirt. De logo's van de shirtsponsor en club staan op dezelfe plek als het thuisshirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een roze broekje en roze kousen.

Grijs Villarreal 3e shirt 2017-2018

Villarreal heeft dit seizoen ook een 3e shirt. In dit voetbalshirt speelt de club vooral de uitwedstrijden in de Spaanse beker en in Europa. Dit shirt is grijs en bevat licht blauwe accenten. De v-hals, de bies en een vlak aan de zijkanten van het shirt is licht blauw. Dit geldt ook voor de logo's van JOMA en de hoofdsponsor, alsook de initialen aan de achterkant van het shirt. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met licht blauwe accenten.

Villarreal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Villarreal thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 79,95 en dit shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts DIRECT in deze SHOP

of deze online WINKEL!