11 juli 2016

Villareal voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Villareal CF zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor JOMA en de Spaanse club. In deze nieuwe shirts speelt Villareal de La Liga, Copa del Rey en Champions of Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Villareal is afgelopen seizoen op een vierde plaats geëindigd in de Primera Division, waardoor het deelneemt aan de voorronde van de Champions League. De club heeft in samenwerking met het Spaanse sportmerk zowel het thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt gelanceerd. We bespreken de designs van de nieuwe shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio El Madrigal.

Villareal thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Villareal thuisshirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel geel met subtiele navy blauwe accenten. Deze accenten komen terug in een dunne lijn op de kleine opstaande kraag en in een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. Wanneer je goed kijkt bevat het shirt ook nog een subtiele all-over print van v-banen over het shirt. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor JOMA. Het Spaanse sportmerk is vanaf komend seizoen de kledingsponsor van de Spaanse club en vervangt hiermee het Chinese merk XTEP. Villareal en JOMA tekenden een contract voor de duur van vier seizoenen, waardoor het merk in ieder geval tot 2020 aan de club verbonden blijft. Op het nieuwe shirt staat bovendien hoofdsponsor Pamesa Ceramica. Het bedrijf vervult deze functie sinds 2013. Het nieuwe thuistenue van ''Submarino amarillo'' wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met navy blauwe details.

Villareal uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Villareal heeft een echt retro design en wordt gekenmerkt door de brede grijze en zwart verticale banen over het shirt. De zwarte banen worden geflankeerd door dunnere zwarte strepen. Dit shirt bevat een v-hals met subtiele gele lijn. De fel gele accenten komen ook terug in de trademark tekens en het logo van JOMA op het shirt. Op de linker borst prijkt het logo van de club. Het nieuwe uittenue van Villareal wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Villareal 3e shirt 2016-2017

Waar het uitshirt van Villareal verticale banen bevat, is het nieuwe 3e shirt van de club voor 2016-2017 uitgerust met licht groene en donkerder groene horizontale banen. De donkerder groene banen bevatten aan de boven- en onderkant weer dunnere strepen. Dit shirt bevat een ronde hals met zowel licht- als donker groene tinten. De mouwen zijn overwegend donker groen met aan de onderkant licht groene accenten en de logo's van JOMA en de club staan op dezelfde plek. Dit tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts en tenues van Villareal CF voor 2016-2017. Deze shirts worden gedragen door spelers als Bakambu, Soriano, Soldado, Areola en Alvarez.

Villareal voetbalshirt kopen

Het nieuwe Villareal shirt van JOMA voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Hier kan je het Villareal voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van je favoriete sterspeler. Andere Villareal producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Villareal shirt in deze STORE

of in deze SHOP!

Villareal -voetbalshirts -2016-2017