Villarreal CF lanceert speciaal voetbalshirt ter ere 100 jarig bestaan

De Spaanse voetbalclub Villarreal CF en kledingsponsor JOMA hebben deze week een speciaal voetbalshirt ter ere van het 100 jarig bestaan van de voetbalclub gepresenteerd. Dit gebeurde bij een speciale ceremonie rondom het 100 jarig bestaan van de club in het Vila-Real auditorium. Het tenue werd onder andere gepresenteerd door JaviFreeStyle en de spelers Triguero en Miguélez. Villarreal Club de Fútbol werd op 10 maart 1923 opgericht en bestaat volgend jaar dus precies 100 jaar. Het nieuwe tenue wordt door Villarreal tijdens een aantal wedstrijden in de tweede seizoenshelft gedragen. Joma is verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue. Het Spaanse sportmerk is sinds medio 2016 de kledingsponsor van ''El Submarí Groguet''.

Het Villarreal CF voetbalshirt ter ere van het 100 jarig bestaan is geïnspireerd door het voetbalshirt waarin Villarreal CF voor het eerst in de geschiedenis naar het hoogste niveau (La Liga) promoveerde in 1998. Het voetbalshirt is geel en bevat blauwe accenten. Het tenue bevat een blauwe kraag met een opening en ook de band over de mouwen en aan de onderkant van de mouwen is blauw. Op de rechterborst staat het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Pamesa Cerámica staat in het blauw op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat alle logo's die Villarreal in haar 100 jarige historie heeft gehad. Dit betreffen vier verschillende logo's. In de nek op de achterzijde van het tenue staat een speciale graphic ter ere van het eeuwfeest van de club. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en geel/blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat de komende maanden gedragen wordt door spelers als Danjuma, Moreno, Lo Celso, Chukwueze, Foyth, Pino, Baena en nog meer spelers of check ook de andere Villarreal CF voetbalshirts 2022-2023.

Helaas kun je de Villarreal voetbalshirts ter ere van het 100 jarig bestaan alleen bestellen in de officiële fanshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere Villarreal voetbalshirts? Check het in deze Villarreal CF fanshop (inclusief goedkope t-shirts) of deze winkel!

Villarreal lanceert voetbalshirt ter ere 100 jarig bestaan