Villarreal CF voetbalshirts 2020-2021

Villarreal en JOMA hebben de nieuwe Villarral voetbalshirts 2020-2021 vandaag gelanceerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2021. JOMA is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Spaanse club. Het Spaanse sportmerk is sinds de zomer van 2016 kledingsponsor van de club van trainer Javier Calleja Revilla en onlangs verlengden beide partijen het contract. Villarreal speelt de thuiswedstrijden in het Estadio de la Cerámica.

Villarreal thuisshirt 2020-2021

Het Villarreal thuisshirt 2020-2021 heeft ook dit seizoen weer het iconische design. Het tenue is geheel en bevat een design van dunne, verticale strepen over het tenue. Verder bevat het tenue een toelopende V-hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. De initialen van de club zijn in de nek van het tenue verwerkt. Op het midden van de voetbalshirts staat ook dit seizoen weer het logo van hoofdsponsor PAMESA Cerámica. De thuistenues van de Spaanse clubs worden gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen.

Villarreal uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Villarreal uitshirt 2020-2021 heeft ook een vrij standaard design. Het tenue is donkerblauw en bevat gele accenten. De rechterkant van de V-hals is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de rechtermouw. De logo's van JOMA en de hoofdsponsor staan op dit tenue in het geel en het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met een gele taping aan de zijkanten en donkerblauwe kousen. Het 3e voetbalshirt van Villarreal is het meest spannende tenue uit de collectie. Dit voetbalshirt is een combinatie van rood en turquoise en bevat een all-over print van blokken op de rechter onderkant van het tenue. Dit staat symbool voor het oude stadscentrum van de stad. Alle logo's op het 3e tenue zijn wit en verder is het 3e voetbalshirt van Villarreal uitgerust met een ronde hals in het turquoise. Dit is ook de kleur van beide mouwen. Ook de voetbalbroekjes en kousen van het 3e tenue van Villarreal zijn turquoise en bevatten rode logo's.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Villarreal voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Paco Alcacer, Cazorla, Bacca, Moreno, Marlanes, Torres en nog meer sterspelers.

Villarreal voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Villarreal thuisshirt, uitshirt en 3e shirt 2020-2021 kun je nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 74,95 en dit shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts vanaf nu in de Villarreal CF fanshop (inclusief goedkope t-shirts) 

of deze WINKEL!

Villarreal voetbalshirts 2020-2021