Villarreal CF voetbalshirts 2022-2023

Villarreal CF en kledingsponsor JOMA hebben vandaag het nieuwe Villarreal thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto "Creando el mañana". De Spaanse club eindigde afgelopen seizoen als zevende in de Spaanse competitie en speelt in dit voetbalshirt dus de La Liga, Copa del Rey en Conference League thuiswedstrijden in het Estadio de la Cerámica gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Villarreal voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds 2016 de kledingsponsor van ''El Submarí Groguet'' en dit contract duurt in ieder geval nog tot medio 2025.

Villarreal thuisshirt 2022-2023

Het Villarreal CF thuisshirt heeft ook dit jaar weer een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is geel en bevat zowel een v-hals als een gevouwen kraag. De kraag bevat een donkerblauwe band. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van JOMA in het donkerblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Pamesa Cerámica staat ook dit seizoen weer op het midden van de Villarreal CF voetbalshirts. Het keramiekbedrijf is sinds medio 2011 de shirtsponsor van de Spaanse club. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt zijn de initialen van de club verwerkt: CvF. Het Villarreal thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen. Op het voetbalbroekje staan ook de logo's van de club en JOMA. De kousen bevatten aan de bovenkant twee dunne, donkerblauwe lijnen.

Villarreal uitshirts 2022-2023

Het Villarreal uitshirt 2022-2023 is paars/grijs en wordt gekenmerkt door het design van dunne verticale pinstripes. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen. In sommige uitwedstrijden draagt Villarreal het derde voetbalshirt. Dit tenue is volledig zwart en alle logo's op dit tenue zijn geel. De zijkanten van het Villarreal 3e voetbalshirt 2022-2023 bevatten een gele golf en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een gele lijn. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn zwart met subtiele gele accenten.

Het Villarreal uitshirt en 3e shirt worden later deze zomer gepresenteerd door de club en JOMA. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Villarreal voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Danjuma, Lo Celso, Moreno, Chukwueze, Pau Torres, Albiol, Parejo, Aurier en nog meer spelers.

Villarreal voetbalshirts bestellen

De JOMA Villarreal voetbalshirts 2022-2023 kun je later deze zomer kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 74,95 en en kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van de Spaanse club. Directe levering! 

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts vanaf nu in de Villarreal CF fanshop (inclusief goedkope t-shirts) 

of deze WINKEL!

Villarreal CF thuisshirt 2022-2023

 

Villarreal uitshirt 2022-2023