18 juni 2018

Villarreal CF voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de nummer vijf van de Spaanse competitie van afgelopen seizoen, Villarreal, zijn vandaag officieel bekend gemaakt door het Spaanse merk JOMA en de club. In deze shirts speelt de club van trainer Revilla de La Liga, Copa del Rey en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. JOMA is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe tenues van Villarreal CF. Het Spaanse sportmerk en de club hebben sinds 2016 een samenwerking. Destijds tekenden beide partijen een deal voor de duur van vier seizoenen. Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Villarreal werden tegelijkertijd uitgebracht. Check hieronder de designs van de nieuwe tenues.

Villarreal thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Villarreal is ook dit jaar niet super spannend. Het shirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale banen over het shirt. Deze dunne lijnen staan dit seizoen symbool voor het stadion van de club, het Estadio de la Cerámica. Het tenue bevat dit jaar een ronde hals met daaronder nog een rond ontwerp. De hals bevat ook nog navy blauwe accenten. De achterkant van de hals is navy blauw en dit geldt ook voor twee lijnen aan de zijkanten. Het logo van JOMA prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het merk versieren de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1923 opgerichte club. Hoofdsponsor PAMESA Ceramica staat op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel geel broekje en gele kousen.

Villarreal uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Villarrreal uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel paars. Dit shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Onder de hals bevindt zich een diagonale donker paarse en witte lijn. Ook rondom de oksels is een donker paarse band aangebracht. Dit shirt is ook uitgerust met dunne, verticale strepen. Ook op het uitshirt staan deze symbool voor de architectuur van het stadion. De logo's van JOMA, de club en Pamesa Ceramica staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje en de voetbalkousen van het tenue zijn dezelfde kleur als het voetbalshirt.

Villarreal 3e shirt 2018-2019

Dit seizoen heeft Villarreal ook een alternatief uitshirt, het 3e shirt. Dit shirt heeft qua kleuren wat weg van het voetbalshirt van Excelsior. Het shirt is namelijk zwart met rode details. De rode accenten komen vooral terug in de ruiten aan de onderkant van het shirt. Deze ruiten hebben een gradient design met dunne puntjes. De rode accenten zijn bovendien zichtbaar in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de opening van de rechte hals. Ook op dit tenue staan alle logo's op dezelfde plek. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met een rode band aan de onderkant. De kousen zijn geheel zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts van Villarreal CF. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Tsjerysjev, Hernandez, Al Dawsari, Semedo, Castillejo, Bacca en nog meer sterren.

Villarreal voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Villarreal thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 79,95 en dit shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Villarreal voetbalshirts DIRECT in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of deze WINKEL!