Na verschillende andere Nike voetbalshirts is ook het nieuwe 2012/2013 thuisshirt van het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten uitgelekt. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten de WK kwalificatie thuiswedstrijden en de oefenwedstrijden in eigen huis, ter voorbereiding op het WK van 2014.

Het nieuwe voetbalshirt van de Verenigde Staten wordt gekenmerkt door de brede rode en witte horizontale banen over het shirt, inclusief de mouwen. Verder heeft het shirt een ronde zwarte hals. De swoosh van teamkledingsponsor Nike staat op de rechterborst in het wit en het logo van de Amerikaanse voetbalbond USSF (United States Soccer Federation) staat op de linkerborst.


In hoeverre dit daadwerkelijk het nieuwe Verenigde Staten voetbalshirt wordt, kunnen wij niet bevestigen. Wanneer dit officieel bekend wordt, hebben wij uiteraard weer nieuws. Dan zullen er ongetwijfeld ook nieuwe details van dit Verenigde Staten shirt bekend gemaakt worden. Check hieronder in ieder geval de door Footballshirts.com uitgelekte foto van het nieuwe thuisshirt van het nationale voetbalteam van de Verenigde Staten. Dit voetbalshirt kan je medio mei kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Verenigde Staten voetbalshirt 2012