Het nieuwe uitshirt van de Verenigde Staten voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de voetbalbond op het innovation summit van Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van de VS de wedstrijden tijdens de COPA America Centenario in de zomer van 2016 in eigen land en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in eigen land. De Copa America bestaat dit jaar 100 jaar en vindt om die reden plaats in een ander continent. Het kampioenschap van Zuid Amerika vindt dit jaar plaats in de Verenigde Staten. Naast het land en de Zuid Amerikaanse landen zijn ook Mexico, Jamaica, Costa Rica, Haïti en Panama aanwezig op het toernooi. Het nieuwe voetbalshirt van de Verenigde Staten heeft een zeer speciaal design met nieuwe elementen.

Zwarte VS voetbalshirt 2016-2017

Het nieuwe Verenigde Staten uitshirt 2016-2017 is voor het eerst in de geschiedenis overwegend zwart. Opvallend aan het nieuwe shirt is dat de mouwen een andere kleur hebben. De rechter mouw is vrijwel geheel rood  en de linker mouw overwegend blauw. Daarmee zijn de mouwen geheel in stijl van de vlag van het land. Verder bevat het voetbalshirt een kleine v-hals bevatten, welke aan de achterkant blauw is. Het logo van kledingsponsor Nike staat op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1993 kledingsponsor van de nationale voetbalbond en de vertegenwoordigende teams. Vlak voor het WK van 1994 in eigen land presenteerde de voetbalbond Nike als nieuwe kledingsponsor van het natinale elftal. De linker borst van het nieuwe uitshirt is uitgerust met een geheel nieuw embleem van de voetbalbond. Dit jaar hebben Nike en de USA Soccer Federation een nieuw logo gepresenteerd.  Op de achterkant van het shirt staat in de kraag de naam van het land: USA. De bies aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met de leus van het nationale elftal: ''One team - one nation''. Het nieuwe Verenigde Staten uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe en rode details. Check hieronder de afbeeldingen van het mogelijke nieuwe uitshirt en tenue van de USA voor 2016-2017. Vanaf komende zomer schitteren sterren als Dempsey, Altidore en Bradley in het nieuwe shirt van de VS! Check ook meer informatie over het nieuwe Verenigde Staten thuisshirt. 

Verenigde Staten voetbalshirt kopen

Het nieuwe Verenigde Staten voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf april 2016 voor zowel kinderen als volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor KIDS ongeveer € 70,-. Dan kan je deze ook laten bedrukken met de officiële printing van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Check ook goedkopere Verenigde Staten t-shirts en merchandising in het overzicht hiernaast of vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe VS voetbalshirt bij Subside Sports

of in deze officiële USA shop

Verenigde Staten Uitshirt 2016-2017 (1)
Verenigde Staten Voetbalshirt 2016-2017 Detail

VS-uittenue -2016-2017