Verenigde Staten uitshirt 2021-2022

De US Soccer en Nike hebben vandaag het nieuwe Verenigde Staten uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. Dit betreft het tenue waarin zowel de mannen als het vrouwenteam speelt de komende twee jaar. De mannen van de Verenigde Staten dragen het tenue tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en het dameselftal draagt dit nieuwe uittenue in de uitwedstrijden op de Olympische Spelen in Tokyo en de andere interlands in 2021-2022.

Blauw/rood Verenigde Staten uit shirt en tenue 2021-2022

Het Nike Verenigde Staten uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een opvallend design. Het tenue bevat een all-over print van diagonale banen en geometrische vormen in het rood en blauw. De print heeft wat weg van de all-over print op het Manchester United 3e shirt 2020-2021. Het patroon heeft natuurlijk een betekenis. De print is namelijk geïnspireerd door de wapperende vlaggen, waarmee de supporters van het nationale elftal de mannen en vrouwen aanmoedigen. Verder is het nieuwe Verenigde Staten uittenue uitgerust met een ronde hals in het blauw en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Een ander opvallend detail van het tenue is het logo van Nike op de rechterborst. Dit betreft namelijk het Nike Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. De andere borst is uitgerust met de badge van de US Soccer. De achterkant van het tenue is overwegend blauw, maar bevat aan de onderzijde hetzelfde patroon als op de voorkant van het tenue. De binnenkant van de hals is voorzien van een graphic van de Amerikaanse vlag. Het nieuwe Verenigde Staten uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en Nike. De kousen van het tenue hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt en bevatten rode en blauwe blokken.

Alle tenues van Nike zijn dit jaar onderdeel van de Move To Zero campagne. Dit betekent dat de voetbalshirts geproduceerd zijn van polyester, afkomstig van gerecyclede waterflessen. De tenues zijn verder voorzien van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor afvoer van vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues. Hierdoor blijven de spelers droog. Bovendien zorgt het systeem voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Verenigde Staten uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door Dest, Pulisic, Reyna, Dike, Musa, McKennie en nog meer spelers. Bij de vrouwen wordt het tenue onder andere gedragen door sterren als Rapinoe, Morgan, O'Hara, Horan, Ertz en alle andere speelsters.

Verenigde Staten uitshirt bestellen

Het Verenigde Staten uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De Vapor Match versie van het voetbalshirt is € 139,95. In deze webshops kun je de Verenigde Staten tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het Verenigde Staten voetbalshirt in de NIKE SHOP! 

of deze SHOP! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze STORE! 

 

Verenigde Staten uitshirt 2021-2022

Verenigde Staten uittenue 2021-2022