Manchester United 3e voetbalshirt 2020-2021

Ook Manchester United en adidas hebben vandaag het nieuwe Manchester United 3e shirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit team spelen de Mancunians vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2020-2021. Daarnaast draagt het team van manager Ole Gunnar Solskjær het tenue in een aantal uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup. Het derde tenue fungeert namelijk traditioneel als alternatief voor het Manchester United uitshirt. Ook dit seizoen heeft het Manchester United 3e voetbalshirt een speciaal thema.

Zwart/wit Manchester United uitshirt 2020-2021

Het Manchester United 3e voetbalshirt is een eerbetoon aan alle gestreepte voetbalshirts die de club in haar rijke historie gedragen heeft. Van het Manchester United voetbalshirt van meer dan 100 jaar geleden tot de opvallende designs in de jaren '70 en '80. Tijdens haar eerste seizoen op Old Trafford in 1910 droeg United blauw/wit gestreepte voetbalshirts en in de jaren '80 zorgde adidas voor opschudding door revolutionaire prints in voetbalshirts te verwerken. Verschillende patronen van oude tenues zijn door adidas op een moderne manier verwerkt in het nieuwe Manchester United 3e voetbalshirt. Het nieuwe Manchester United 3e shirt wordt dan ook gekenmerkt door diagonale zwarte en witte banen. Aan de rechterzijde van het voetbalshirt zijn de zwarte banen iets smaller dan aan de andere kant van het tenue. Verder bevat het derde tenue van United een witte, ronde hals. Bovendien is het shirt uitgerust met rode accenten. De drie adidas trademark strepen op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor het performance logo van adidas op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club. Hoofdsponsor Chevrolet staat op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Kohler. Uiteraard bevat het tenue nog een speciaal detail. De binnenkant van de hals bevat het clublogo met daarbij de tekst: ''OT 110 – 110 Years of Stripes at Old Trafford.''

Opvallend genoeg loopt de zogenaamde ''dazzling camo print'' ook door over de voetbalbroekjes van het Manchester United derde tenue. De broekjes bevatten namelijk ook de zebra print van zwarte en witte diagonale banen. De logo's van de club en adi staan in het rood op de broekjes en ook de adidas strepen aan de zijkanten hebben deze kleur. Ook de kousen van het derde tenue bevatten de diagonale witte en zwarte banen. De bovenkant van de kousen zijn voorzien van drie rode adidas stripes en op de kousen staat bovendien de naam van de club. De nieuwe Manchester United tenues zijn weer uitgerust met de bekende technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de HEAT.RDY technologie en de stadium voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De Heat.RDY tenues vallen wat getailleerder, zijn wat lichter en bevatten een modieuze ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester United 3e shirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Van de Beek, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Martial, Maguire, Ighalo en andere spelers en check ook het Manchester United thuisshirt.

Manchester United 3e voetbalshirt bestellen

Het zwart/witte Manchester United uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De Heat.RDY voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 129,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het tenue van United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Manchester United 3e shirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Manchester United 3e shirt 2020-2021

detail Manchester United 3e shirt 2020-2021

Zwart/Wit Manchester United uitshirt 2020-2021