Manchester United thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Manchester United thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt het team van manager Ole Gunnar Solksjaer de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Het nieuwe tenue is dit seizoen een ode aan het clublogo van de club! Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van The Mancunians! Inmiddels is het ook het nieuwe Manchester United uitshirt officieel. 

Manchester United thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Manchester United thuisshirt 2020-2021 is dus een eerbetoon aan het clubembleem. Het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print, geïnspireerd door de garens van clublogo. Het voetbalshirt is rood en bevat een print van dunne, gele en zwarte strepen. Bovendien is in het rode gedeelte de naam van de club verwerkt. Het productteam van adidas heeft dit op een innovatieve manier bewerkstelligd. Men heeft namelijk gebruik gemaakt van de zogenaamde ''space dye'' techniek, waarbij de garens van het tenue individueel geverfd worden in verschillende lengtes, zodat het tenue optisch wat meer diepte heeft en alleen voor de drager van het tenue alle details van het voetbalshirt zichtbaar zijn. Inigo Turner, Design Director bij adidas, reageert: ''Voor dit seizoen hebben we onderzoek gedaan naar de waarden en de iconografie die de spelers en de fans met elkaar delen. In dit proces stond moderniteit en innovatie voorop. We kwamen al snel uit op het clublogo van Manchester United. Het logo is het hart en de passie van de club. Het embleem is namelijk symbolisch en iconisch in de hele wereld. Het logo is het uitgangspunt van ieder voetbalshirt en nu staat het gehele tenue in het teken van het clublogo.''

Verder is het nieuwe Manchester United voetbalshirt uitgerust met een ronde hals en staan de drie adidas strepen staan alleen in het wit op de schouders van het Manchester United thuistenue. Het adidas logo staat ook dit seizoen weer op de rechterborst van de tenues van ''The Mancunians.'' Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit de arbeidersstad en blijft dit in ieder geval nog tot de zomer van 2025. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van de tenues staat weer het logo van hoofdsponsor Chevrolet. Het contract met de autofabrikant, die sinds 2014 hoofdsponsor is, loopt nog door tot de zomer van 2021. Subsponsor Kohler prijkt op de linkermouw. 

Het nieuwe Manchester United thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Het adidas logo op het short is zwart en ook het logo van de club is geborduurd op het broekje. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn zwart en bevatten eenzelfde print als op het voetbalshit. De kousen worden namelijk gekenmerkt door een all-over print van flitsende strepen. De bovenkant van de kousen bevatten drie witte adidas strepen en op het midden van de sokken staat de naam van de club. . Voor het eerst zijn de tenues uitgerust met de nieuwe adidas technologieën. De authentic voetbalshirts zijn voorzien van de HeatReady technologie en de replica voetbalshirts met de AeroReady technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Manchester United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pogba, Greenwood, Rashford, Martial, Maguire, Lingard, James, Matic, Wan Bissaka en nog meer sterspelers.

Manchester United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het authentic voetbalshirt is € 129,95. Dit tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar. De replica versie heeft een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is dit voetbalshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe tenue van Manchester United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Directe levering!

Bestel je Manchester United voetbalshirt in de Manchester United fanshop (inclusief bedrukking)

of deze SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Manchester United thuisshirt 2020-2021

Manchester United voetbalshirt 2020-2021

Manchester United thuisshirt 2020-2021