23 maart 2020

Manchester United thuisshirt 2020-2021 uitgelekt

De eerste details van het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2020-2021 zijn via verschillende bronnen uitgelekt. Verschillende graphic designers waagden zich aan een mogelijk design van het nieuwe tenue van The Mancunians. Dit design is afgeleid van een afbeelding van een adidas Manchester United voetbal uit de collectie voor 2020-2021. Dat klinkt misschien gek, maar de adidas voetballen bevatten altijd details van de voetbalshirts van de club waarvan adi kledingsponsor is. Niks is nog zeker, het nieuwe Manchester United thuistenue voor 2020-21 wordt pas in juni gelanceerd.

Manchester United thuis shirt en tenue 2020-2021

Manchester United speelt in het nieuwe tenue de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden op Old Trafford komend seizoen. De adidas Manchester United 2020-2021 voetbal is rood en bevat een design van dunne, flitsende, zwarte en gele strepen. Hoe deze strepen op het thuisshirt terug komen is niet bekend. De ene designer verwacht dat deze strepen door adidas op de mouwen aangebracht worden en de andere designer verwacht dat de strepen over de gehele body van het tenue te zien zijn. Als adidas de ingezette lijn van de al eerder gelanceerde voetbalshirts voor 2020-2021 inzet, dan bevat het nieuwe tenue ook een zogenaamde EQT-collar. Dit is een retro achtige, toelopende V-hals, geïnspireerd door de V-hals, die adidas gebruikte voor verschillende voetbalshirts in de jaren '90 gebruikte. Dat is nog even gissen. Het kan zo maar het geval zijn dat het tenue ''gewoon'' een ronde hals bevat.

Toch zijn er wel een aantal dingen zeker. Het adidas logo staat komend seizoen weer op de rechterborst van de tenues van ''The Mancunians.'' Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit de arbeidersstad en blijft dit in ieder geval nog tot de zomer van 2025. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van de tenues staat weer het logo van hoofdsponsor Chevrolet. Het contract met de autofabrikant, die sinds 2014 hoofdsponsor is, loopt nog door tot de zomer van 2021. Het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe Manchester United thuistenue zijn komend seizoen in ieder geval geheel wit met ofwel rode ofwel zwarte adidas strepen. Verschillende concept designers zijn aan de slag gegaan met deze uitgelekte info en onderstaande afbeeldingen zijn het resultaat. Of dit ook klopt, weten we pas in juni. Dan hebben we meer nieuws!

Manchester United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2020-2021 kun je dus ook pas vanaf deze zomer bestellen. Ben je nog op zoek naar het United voetbalshirt van dit seizoen? Die kun je goedkoop bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn namelijk momenteel in de SALE en op deze shirts scoor je een korting van in ieder geval 30%. In deze webwinkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Manchester United voetbalshirt met korting in deze SHOP

of deze winkel!